Roger Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Nevíte někdo, co to znamená, když jdou Sportky II natahovat do nekonečna? Při zhruba plném nátahu (odhadem) se po pěti natažení uvnitř něco zřejmě protočí a jede se dál. Nemůžu bez uchycení pouzdra povolit víčko, jinak jdou, celkem i přesně.
koblih69 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Nevíte někdo, co to znamená, když jdou Sportky II natahovat do nekonečna? Při zhruba plném nátahu (odhadem) se po pěti natažení uvnitř něco zřejmě protočí a jede se dál. Nemůžu bez uchycení pouzdra povolit víčko, jinak jdou, celkem i přesně. jak dlouho vydrží při to "plném" natažení?
Roger Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 jak dlouho vydrží při to "plném" natažení? Mám je dnes od 9:00 a zatím běží... Snad až se dostanu domů, uchytím je do svěráčku a zkusím povolit, snad pak budu chytřejší.
Roger Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Tak běžely 7 hodin. Z klidu je natáhnu 8x a pak proklouznou. Takže Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem Roger
koblih69 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Tak běžely 7 hodin. Z klidu je natáhnu 8x a pak proklouznou. Takže Klid, žádná tragédie, strojek, nebo bubínek s pérkem seženeš za naprostý minimum a má to skoro každej hodinář. A výměna je ( pokud nebudeš dělat nic jinýho ) na 15 minut práce.
Kupa54 Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Tak běžely 7 hodin. Z klidu je natáhnu 8x a pak proklouznou. Takže Jedny moje Sport II to dělaly také. Donesl jsem k hodináři - prasklé pero, výměna + nová korunka a nějaké to nastavení a čištění, cena 245,00Kč. Teď šlapou jedna radost.
Roger Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Takže je to jasný, díky za rady.
candát Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Zdravím všechny, trochu offtopic k tomuto tématu, také jsme dával svoje sporty II do opravy do malého hodinářství. Nové sklíčko, luneta, korunka, k tomu vyčistit , přetěsnit a nový pásek to vše za 280,- kč. Tak si říkám, že poctivé zlaté české ručičky ještě nevymřely. Jo, majitelkou je paní hodinářka.
B.F.G. Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Zdravím všechny, trochu offtopic k tomuto tématu, také jsme dával svoje sporty II do opravy do malého hodinářství. Nové sklíčko, luneta, korunka, k tomu vyčistit , přetěsnit a nový pásek to vše za 280,- kč. Tak si říkám, že poctivé zlaté české ručičky ještě nevymřely. Jo, majitelkou je paní hodinářka. Další offotpicu Pište prosím lokace, kde se opravují Primky za lidové ceny. V Brně totiž stojí 280,-Kč jenom vyčištění a namazání, o dílech nemluvě.
Návštěvník tolja Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Další offotpicu Pište prosím lokace, kde se opravují Primky za lidové ceny. V Brně totiž stojí 280,-Kč jenom vyčištění a namazání, o dílech nemluvě. SZ
candát Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Další offotpicu Pište prosím lokace, kde se opravují Primky za lidové ceny. V Brně totiž stojí 280,-Kč jenom vyčištění a namazání, o dílech nemluvě. Proč ne, tajemství to není, jen bych tam rád s několika sporty zašel, tak snad už nebude hodinářství přehlceno . Je to Hodinářství na Stařečce v Třebíči.
arnold Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Omlouvám se za zaplevelení, ale snad se to tu hodí - jak přibližně dlouho jdou Sporty na jedno natažení? Dík
Biges Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Omlouvám se za zaplevelení, ale snad se to tu hodí - jak přibližně dlouho jdou Sporty na jedno natažení? Dík Myslím, že kalibr 68 by na tom mohl být podobně jako 66tka. Popravdě jsem to zatím neměřil. A to je nosím 68čku od základky
arnold Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Takže až 36 hodin.. no to jsem na ty nalezence zvědav . Dám vědět..
arnold Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Takže až 36 hodin.. no to jsem na ty nalezence zvědav . Dám vědět.. Tak nalezenci šly skoro 17 hodin. Celkem slušný výkon myslím - s ohledem na jejich historii a stav .
Biges Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 Tak nalezenci šly skoro 17 hodin. Celkem slušný výkon myslím - s ohledem na jejich historii a stav . 17 hodin, to už je trochu k prudu, kdyby to bylo alespoň ~24, dají se narahovat každé ráno. No každopádně díky za info
arnold Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 17 hodin, to už je trochu k prudu, kdyby to bylo alespoň ~24, dají se narahovat každé ráno. No každopádně díky za info To suhlasím, ale třeba jsem to z opatrnosti nenatáhl úplně . Udělám další bezvýznamný pokus...
Biges Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 To suhlasím, ale třeba jsem to z opatrnosti nenatáhl úplně . Udělám další bezvýznamný pokus... Třeba se ještě rozchodí a ona výměna pružiny také není extra nákladná záležitost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se