budo Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 na www.chronomag.cz a www.presnycas.cz se časy liší cca o 2 minuty. Ktery je sakry ten spravný? Děkuji
lolohh Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) na www.chronomag.cz a www.presnycas.cz se časy liší cca o 2 minuty. Ktery je sakry ten spravný? Děkuji Jak mě tady už poučil Filipes, tak čas, který vidíš na chronomagu je čas tvého počítače (zkontroluj si to). Takže presnycas.cz je ten pravý. Edit: jinak celkem zajímavá debata o tom, kde je přesný čas probíhala tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...%C3%BD+%C4%8Das Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem lolohh
budo Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Jak mě tady už poučil Filipes, tak čas, který vidíš na chronomagu je čas tvého počítače (zkontroluj si to). Takže presnycas.cz je ten pravý. Toho jsem si před napsáním svého dotazu všiml, přesto jsem tomu nevěnoval pozornost. Díky za odpověď. A když už jsem ji četl, tak jsem si dodatečně vzpoměl, že jsem tuto informaci již tady na fóru zahlédl. Nu což, hlava už neslouží jako kdysi ..... ;-)
prochaska Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 na www.chronomag.cz a www.presnycas.cz se časy liší cca o 2 minuty. Ktery je sakry ten spravný? Děkuji Ten na europe.pool.ntp.org :-) A kdyz si tuhle adresu das ve Windows do Adjust DateTime/Internet Time/Serve a zaskrtnes Atomaticaly adjust tak to budes mit spravne i na svy masince :-)
budo Odesláno 31. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Ten na europe.pool.ntp.org :-) A kdyz si tuhle adresu das ve Windows do Adjust DateTime/Internet Time/Serve a zaskrtnes Atomaticaly adjust tak to budes mit spravne i na svy masince :-) Dík, znám, nefunguje. Ani tenhle server, ani ten microsoftu. Zrovna jsem to dnes večer vypnul, protože to nechodí. A když už jsme u toho, kdybys věděl čím to může být, pošli SZ.
budo Odesláno 1. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2008 vyřešeno: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?p=1202431#1202431
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se