Mila_T Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Pěkná kombinace, indexy a ručky jsou svítící ? Případně noční foto ? Humberto Black & White Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Felsenberg Odesláno 29. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2018 Díky. Index i ručky svítící, ale lumi velmi slabá. Ani nemá cenu fotit. Nedávno jsme s krasavicí uprostřed noci zjišťovali kolik je a jestli budeme pokračovat v kulturním programu nebo se pude dom a ani jeden jsme nepoznali správný čas, což nám přineslo nemalé komplikace Příště jedině dvojitou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ahoj nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové vlákno ale rád bych se zeptal zda existuje Nějakej nerezové pouzdro společensky vypadající do kterého by pasoval strojek a ciferník z hodinek prim elegant pokud s tím máte nějakou zkušenost že jste si koupili podobné hodinky na Aukru s nerezovým pouzdrem dejte mi vědět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Hledej vintážní sea-gull, cca 70.léta(G22), nějaké úpravy ještě budou nutné, ale výsledek super.Tohle jsem smontoval já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Padne tam i strojek z Elegantu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Popřípadě kde se dá sehnat ? ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Padne tam i strojek z Elegantu ?V obou je strojek 68. Kde sehnat? Ebay a podobně, já je našel náhodou na burze jako vrak, použitelné bylo právě jen pouzdro. Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Super děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Nádherné bastlenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Perfektne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 20. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2018 Zekon-moc pěkné kousky,hodně s citem,taky něco přiložím,ala Diplomat-nerezové pouzdro ze Švýcarských hodinek,na blešáku za 50.-,už hodně lidí si myslelo že to jsou Diplomaty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Taky jsem to pouzdro viděl na aukru prodávat samostatně bez strojku ale pak už jsem tu aukci nesledoval tak nevím jak dopadla konečná cena ? Schválně u popisu bylo napsáno krásné pouzdro viz foto tak nevím jestli se někdo napálil.A ten ciferník nejde srovnat s tou lunetou aby to lícovalo s indexama?:-):-):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanprim Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Tohle pouzdro jsem koupil na Praze blešaku se zbytkem strojku za 50.-kč,bouhžel srovnat to nejde aby to bylo s lunetou a s indexama v rovině,a ještě pouzdro bylo pozlacené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Jo to já nepíšu že to tvoje je to z aukra jen to samé a taky zlacené tam bylo vystavené ještě jsem si to porovnával s orginálem abych někdy nenaletěl.Tohle pouzdro je z přední strany rovné u nožiček kdežto orginál je u nožiček zakulacené.A škoda že ti to nejde srovnat aby ti to lícovalo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Ahoj dalo ný se toto pouzdro použit pro Prim elegant ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 tak určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Myslíš to vážně nebo ne ? Dá se to pouzdro použit západně tam ten strojek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Kalibr 66 se tam vejde. O 68 bych měl pochybnosti.Elegant II je menší, ten tam vleze určitě.Elegant Igen je větší, možná bude třeba lehce redukovat cifr... Pak se pochlub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Mám Prim elegant bez datumu zdrojů 70 ten by se tam teda vešel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Kalibr 66 se tam vejde. O 68 bych měl pochybnosti.Elegant II je menší, ten tam vleze určitě.Elegant Igen je větší, možná bude třeba lehce redukovat cifr... Pak se pochlub.Nevleze, respektive do toho nepasuje, kamarád mi to posílal na vyzkoušeni. Prosím ťe, nevypisuj tu nesmyslné popisky strojků, 66 a 68 jsou v průměru stejné, jen 66 je nižší kvůli absenci data. Modelové řady jako Elegant II a Elegant igen neexistují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se