Přejít na obsah

bastlení

Doporučené příspěvky

Díky. Index i ručky svítící, ale lumi velmi slabá. Ani nemá cenu fotit. Nedávno jsme s krasavicí uprostřed noci zjišťovali kolik je a jestli budeme pokračovat v kulturním programu nebo se pude dom a ani jeden jsme nepoznali správný čas, což nám přineslo nemalé komplikace  :)  Příště jedině dvojitou lumi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Ahoj nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nové vlákno ale rád bych se zeptal zda existuje Nějakej nerezové pouzdro společensky vypadající do kterého by pasoval strojek a ciferník z hodinek prim elegant pokud s tím máte nějakou zkušenost že jste si koupili podobné hodinky na Aukru s nerezovým pouzdrem dejte mi vědět .

Odkaz ke komentáři

Taky jsem to pouzdro viděl na aukru prodávat samostatně bez strojku ale pak už jsem tu aukci nesledoval tak nevím jak dopadla konečná cena ? Schválně u popisu bylo napsáno krásné pouzdro viz foto tak nevím jestli se někdo napálil.A ten ciferník nejde srovnat s tou lunetou aby to lícovalo s indexama?:-):-):-)

Odkaz ke komentáři

Jo to já nepíšu že to tvoje je to z aukra jen to samé a taky zlacené tam bylo vystavené ještě jsem si to porovnával s orginálem abych někdy nenaletěl.Tohle pouzdro je z přední strany rovné u nožiček kdežto orginál je u nožiček zakulacené.A škoda že ti to nejde srovnat aby ti to lícovalo :-(

Odkaz ke komentáři

Kalibr 66 se tam vejde. O 68 bych měl pochybnosti.

Elegant II je menší, ten tam vleze určitě.

Elegant Igen ;) je větší, možná bude třeba lehce redukovat cifr...

Pak se pochlub.

Nevleze, respektive do toho nepasuje, kamarád mi to posílal na vyzkoušeni. Prosím ťe, nevypisuj tu nesmyslné popisky strojků, 66 a 68 jsou v průměru stejné, jen 66 je nižší kvůli absenci data. Modelové řady jako Elegant II a Elegant igen neexistují.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...