Přejít na obsah

Best In Concert ever

Doporučené příspěvky

Par rokov dozadu hrali v BA Slayer. Listky som na poslednu chvilu dostal od manzelky. Polozil som si otazku koho takto na rychlo zozeniem ako buddyho na koncert....manzelka sa skoro urazila, ze ona chcela ist so mnou...skoro mi oci vypadli...na Slayer!...vies do coho ides???(inak pocuva Adelle a Lanu Del Rey)....ste ju mali vidiet po koncerte, ale ja som si to uzil, to ano :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

...dovedeš si představit hrát tuto hudbu jen tak napůl. Zkus tak napůl chroptět. Točit hlavou jen jednu půlku a tak...možná Monty Python by to dali.

Hovoríš o Cannibal Corpse? Samozrejme. Suchých, napůl hrajúcich kapiel už som videl hromady, aj falošne hrajúcich, aj mimo rytmus a podobne.

Odkaz ke komentáři

Hovoríš o Cannibal Corpse? Samozrejme. Suchých, napůl hrajúcich kapiel už som videl hromady, aj falošne hrajúcich, aj mimo rytmus a podobne.

...ne, myslel jsem to tak, že tvrdý metal snad napůl hrát ani nejde.

Já viděl Van Morrisona, jak po druhém kousku vyhodil své muzikanty z pódia a Smashing Pumpkins, po kterých obecenstvo házelo vše, co bylo po ruce. Taky nerad vzpomínám na Red Hoty.

Odkaz ke komentáři

Me se tohle vlakno libi, nemam moc cim prispet, ale jako pomocna, navodna ruka muze byt nejen me prinosem.

Koncertovat jsem zacal az v pokrocilem veku, Peterem Gabrielem v Praze, ted placnu, v roce 2014 nebo 15. Hned nasledoval o rok pozdeji, v Ostrave. Oba byly nejlepsi ;) Pokracoval jsem AC/DC revival na Letne,loni, s Axelem...samo taky nejlepsi. S letos v ostravskem Gongu Dire Straits Experience, kupodivu, taky nejlepsi :)

Takze, ja jako analfabet, diky za vsechny navody na dobre koncerty, i ty, ktere uvidim uz jen na videu ;)

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Zivotni koncerty?

Za mne asi Einsturzende Neubauten, turne k Silence Is Sexy, Praha Archa 2001 a pak Cassandra Complex v Lucerna Music Baru listopad 2012.

A nejvetsi prekvapeni asi The Crack na nejakym punkovym festaku ve Svojsicich 2000-neco.

Zacinali tusim hodne pozde jako posledni kapela a evidentne je temer nikdo neznal, pamatuju si ty poznamky a posmesky co je to za fotry a jestli zpevak(kytarista neni nahodou sam Premek Podlaha :) Nakonec to rozjeli neskutecne a byl z toho nejlepsi zazitek z celyho festaku.

Odkaz ke komentáři

Pardon, ze sem jeste lezu...

Velmi dobry (za danou kapelu splnuji best ever), bylo Vitkovo kvarteto, nekde v roce 2004 +/- autobus, v kempu u Rakovnika. Byl zamestnanecky den Sazky. Videl jsem je tam poprve a naposled a byl jsem naprosto nadsen :D

Odkaz ke komentáři

Me se tohle vlakno libi, nemam moc cim prispet, ale jako pomocna, navodna ruka muze byt nejen me prinosem.

Koncertovat jsem zacal az v pokrocilem veku, Peterem Gabrielem v Praze, ted placnu, v roce 2014 nebo 15. Hned nasledoval o rok pozdeji, v Ostrave. Oba byly nejlepsi ;) Pokracoval jsem AC/DC revival na Letne,loni, s Axelem...samo taky nejlepsi. S letos v ostravskem Gongu Dire Straits Experience, kupodivu, taky nejlepsi :)

Takze, ja jako analfabet, diky za vsechny navody na dobre koncerty, i ty, ktere uvidim uz jen na videu ;)

No, nevím Nickolasi...trošku smutné považovat best koncerty nějakých fake uskupení...A to včetně tzv. AC/DC s panem Rosem.

Odkaz ke komentáři

Ja teda rozumim tomu, co jsi tim chtel rict Maroshu. Taky jsem psal, ze to byly v zasade jedine koncerty na kterych jsem byl, takze tak nejak z podstaty musi byt the best (pro me).

Ale aspon toho Gabriela jsem videl s prapuvodni sestavou ;)

Odkaz ke komentáři

Strahov 1997 a U2,ktery jsem videl poprvy nazivo.

..tam jsem zažil další zklamání...hlavně asi z toho, že když jseš na ploše a měříš 175cm, tak vidíš fakt prd. Na to byl třeba skvělý Rock Torhout v Belgii, kde je mírný kopec, takže vidíš i ze 135 řady, byl jsem tam 1991-1995, fajn festival. Takže U2 na Strahově jsem dost protrpěl. Pak jsem si řekl, že už nikdy nepůjdu na stadion. Když měli být ACDC loni v Praze, tak jsem zvolil lupen do kotle. Bohužel s Axlem to by u mne neklaplo a lístek jsem vrátil.

Odkaz ke komentáři

To Nickolas: Nemám rád revival kapely, dělá se mi z toho osýpka. Na AC/DC jsem se těšil, ale když nabrali na brigádu Axla, tak jsem si ten zážitek odpustil...

Abych tu jen nemudroval, tak dám něco ze své zahrádky.

Je toho dost, ale nějak jsem nic z toho nemohl vyřadit. A ještě toho zbylo dost v kapse...

Chronologicky.

- Pink Floyd - 7.9.1994 "The Division Bell Tour" Praha-Strahovský stadion

- The Rolling Stones - 5.8.1995 "Voodoo Lounge Tour" Praha-Strahovský stadion

- B.B. King - 9.7.2000 V rámci Bluesového festivalu Zlín - rockový klub Golem

- U2 - 5.7.2005 " Vertigo Tour" Chorzów (Polsko) - Stadion Śląski

- Bruce Springsteen & E Street Band - 11.7.2012 "Wrecking Ball Tour" Praha - Synot Tip Aréna

- Coldplay - 16.6.2016 "A Head Full Of Dreams Tour"  Londýn (UK) - Wembley Stadium

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Dobrý téma. Při pročítání přísvěků jsem si uvědomil, že tzv. velký koncerty  u mě nikdy nebyly spojený s velkejma zážitkama a s odstupem vlastně jen vím, že jsem tam byl (taky jsem je už zcela vypustil).

Zřejmě jediná výjimka byl konert G´n´R v nefejkový sestavě ;-) v roce 1992 (http://www.ireport.cz/retro-guns-n-roses-v-praze-v-roce-1992-16-prevleku-axla-vybuchy-a-k-tomu-faith-no-more-a-soundgarden), kdy ovšem ani tak nešlo o hlavní hvězdu, ale o objev pro mě do tý doby nepříliš známých Faith no more, který se na několik dalších let stali jednou z mejch nejoblíbenějších kapel (po té jsem je viděl ...no prostě hodněkrát).

No ještě jedna výjimka vlastně byla, a to Leonard Cohen tuším 2011 v Praze, což byla pecka a jsem rád, že jsem to ještě stihl.

Pak už mám takový úchylnosti, kdy jsem na koncertě The Stranglers v Londýně objevil Wilko Johnsona (http://wilkojohnson.com/), a přestože tenhle holohlavej, energií kypicí, stařík žije převážně jen z minulosti, tak mě pořád baví (zejména na živo). Dokonce jsem tím nakazil i kámoše co hrajou a jednu z jeho skladeb zařadili do svýho repertoáru. Vše jsme pak završili loni, kdy jsme letěli do Londýna na jeho koncert.

Jinak si do dneška dobře pamatuju na koncerty FPB v druhý polovině 80. let nebo svůj úplně první punkovej koncert což byli Oi Oi Hubert Macháně.

Samozřejmě Iggy Pop mnohokrát, z toho jednou i se Stooges.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...