Miroslávek Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Nebo by bylo super vyfotit je se zabláceným sloníkem- sloník tady dlouho nebyl a spousta členů by to ocenila...Coapk slona, ten je v nabídce každou chvilku :-) , ale jakej je povel na "zabahni se ", tam vidím problém :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Coapk slona, ten je v nabídce každou chvilku :-) , ale jakej je povel na "zabahni se ", tam vidím problém :-)Přivedeš sloníka k bahnisku, povel netřeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 k dokonalotsti zbyva poladit prosivani reminku )) Ď, mám z toho komba velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2015 jedna letecká Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 sice ne úplně zátiší... pozná někdo kde to je focené? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Jasně!"SPA", závidím. , napravo Eau Rouge. Upraveno 26. září 2015 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 sice ne úplně zátiší... pozná někdo kde to je focené?Česko-Rakouská hranice?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yao_ming Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 ano je to Spa. Zekon ziskava virtualniho bludistaka letos byly igeny ve spa dvakrat. totok je focena na jarnich klasikach a potom jeste na 24h. Pristi rok 24h LeMan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Trochu Vám tu naprdím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Trochu Vám tu naprdím... No docela prda. 600 kč to bylo dost peněz ! a A hlavně ta cedulka, tu nemám ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Malé sportovní zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Malé sportovní zátišíDSCF6325.jpgHezké hezké to máš. Stejně by ti to někdo napsal a zvláště tady. Ty červené mají mít jiné pouzdro. Jo a CPI to sem furt ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Jojo. ty červené jsou bastlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ale celkom pekný bastlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Já vím, takhle jsem je koupil za celých 100 Kč. Původně jsem je chtěl opravit, ale asi je zatím nechám v tomto stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verses Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Skvadra diplomatů Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Moc povedené !!!Vypadají v hezkém stavu a ty vpravo i na řemenu jako ,že je občas vyvětráš. To je dobře. Zaslouží si to !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Hezké hezké to máš. Stejně by ti to někdo napsal a zvláště tady. Ty červené mají mít jiné pouzdro. Jo a CPI to sem furt !Prosím o vysvětlení, jak je to s tím pouzdrem. Něco mi asi uniká.Díky Xc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Prosím o vysvětlení, jak je to s tím pouzdrem. Něco mi asi uniká.Díky XcPouzdro "frézované" + armovák s červenými indexy. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Díky za vysvětlení. Já už jsem je v lesklém pouzdře viděl tolikrát, že i to ani nepřišlo divné. Xc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se