straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Já nikde nezmínil že by byl InHaus lepší,ale nárust ceny spojenej s přestupem z Ety na něj vycházel z cen Eltonu.Jojo, to jsem pochopil. To byl jen takovej sarkasmus, aby řeč nestála.
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí a především český. Proto je potřeba připlatit si pár desítek tisíc kč za "radost" z českého manufakturního strojku i když jde v podstatě jen o nazdobený cal. 96 bez konstrukčního posunu.
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí a především český. Proto je potřeba připlatit si pár desítek tisíc kč za "radost" z českého manufakturního strojku i když jde v podstatě jen o nazdobený cal. 96 bez konstrukčního posunu.Fakt je to takhe? Vážně neexistuje tajemná součástka NO PRÁVĚ ? já tak doufal...
p3k Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 jj radost, a čas s odečítat z mobilu
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 (upraveno) Fakt je to takhe? Vážně neexistuje tajemná součástka NO PRÁVĚ ? já tak doufal... Nějaké drobnosti jako tlumič nárazu INCABLOC namísto Kifu, jeden vyvažovací kamínek navíc není žádná velká inovace, ale budou tam určitě použité daleko lepší a kvalitnější materiály. Zásadní konstrukční změna typu oboustranný samonátah stále chybí. I tak chci jednou jeden cal. 98 vlastnit, protože pod průhledovým víkem vypadá luxusně. Upraveno 1. prosince 2015 uživatelem Nirmalita
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Fakt je to takhe? Vážně neexistuje tajemná součástka NO PRÁVĚ ? já tak doufal...šak to dělal accutron, se ho zeptej
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí.Eta strojky se taky na přání zákazníka dělají různě zdobené a troufám si tvrdit, že mám v hodinkách Etu, která je hezčí než 98. A celkově jsou hodinky o několik tříd lepší, než současné primky a cenově jsou níž. Tohle už se tu probíralo mnohokrát a cesta Eltonu je podle mne jednoduše slepá ulička. Konkrétně mluvím o Ballech.
senior1949 Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Dobré ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 ta vánoční anketa snad ani nebude potřeba, ty ses na medaili.jsem rád, že to chápeš, občas to máš tady s píplama složitý, ale neboj ty to zvládneš.... **
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Ještě že jsem už z primek vyléčený, jinak bych asi lezl po zdi. Já už jen sporty a těch mám celkem dost.
straspol Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2015 Ještě že jsem už z primek vyléčený, jinak bych asi lezl po zdi. Já už jen sporty a těch mám celkem dost.To je dobře. Kdybys sem začal vkládat ještě svoje fotky, asi bych chytil nerva !
Rumsztyk Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 (upraveno) PRIM little collection EDC Prim TV between Tool and Dress Raketa TV Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://i.imgur.com/IYSnsg2.jpg Upraveno 6. prosince 2015 uživatelem Rumsztyk
Vasa22 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Verses Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Pokus o nějaké tématicky sladěné uspořádání. Nejdřív společenky, pak barvičky, nakonec výběrovky. Sent from my iPhone using Tapatalk
EngineerHack Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 wow aj ja tuzim mat taku skvelu zbierku. Parada
jožko Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Verses_Maš to pekné.Ja len začínam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kadakii Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 At to tu zase chytne nadech zatisi a nejsou tu jen Primky v chlivcich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Ale fuj je to! Nech to tam pro děti!!!! Jinak tiše závidím ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se