Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí a především český. Proto je potřeba připlatit si pár desítek tisíc kč za "radost" z českého manufakturního strojku i když jde v podstatě jen o nazdobený cal. 96 bez konstrukčního posunu.

Odesláno

Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí a především český. Proto je potřeba připlatit si pár desítek tisíc kč za "radost" z českého manufakturního strojku i když jde v podstatě jen o nazdobený cal. 96 bez konstrukčního posunu.

Fakt je to takhe?  Vážně neexistuje tajemná součástka  NO PRÁVĚ ? :crying_anim: já tak doufal...

Odesláno (upraveno)

Fakt je to takhe?  Vážně neexistuje tajemná součástka  NO PRÁVĚ ? :crying_anim: já tak doufal...

Nějaké drobnosti jako tlumič nárazu INCABLOC namísto Kifu, jeden vyvažovací kamínek navíc není žádná velká inovace, ale budou tam určitě použité daleko lepší a kvalitnější materiály. Zásadní konstrukční změna typu oboustranný samonátah stále chybí. I tak chci jednou jeden cal. 98 vlastnit, protože pod průhledovým víkem vypadá luxusně.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Prim cal. 98 určitě není lepší než ETA, ale je hezčí.

Eta strojky se taky na přání zákazníka dělají různě zdobené a troufám si tvrdit, že mám v hodinkách Etu, která je hezčí než 98. A celkově jsou hodinky o několik tříd lepší, než současné primky a cenově jsou níž. Tohle už se tu probíralo mnohokrát a cesta Eltonu je podle mne jednoduše slepá ulička. Konkrétně mluvím o Ballech.

Návštěvník eloga
Odesláno

ta vánoční anketa snad ani nebude potřeba, ty ses na medaili.

jsem rád, že to chápeš, občas to máš tady s píplama složitý, ale neboj ty to zvládneš.... :cheers:

**

Odesláno

Verses_Maš to pekné.Ja len začínam

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...