Jan_Jan_2006 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Na Prim Orlíky patří šedá "guma" a na Elton Sporty a první Prim Sport I se dávala černá "guma".Takže v Eltonu se nyní tato guma dá pořídit za 900-950 Kč?
bohus76 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Dala se pořídit,nevím jak je to s aktuální dostupností.Ano cena je taková.
Marcus Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Sportovní vitamíny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
James24 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Dorazila zásilka z Mavexu, tak jsem ji otestoval... byla to docela fuška, ale čekám, že to težší mě ještě čeká.. akorát si ještě musím pořídit ostrou pinzetu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Jsem zvědavý, kolik součástek ti po zpětné montáži zbyde!
James24 Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 To já taky.. už jsem málem ztratil pružinu z incablocu - vyskočila celá, ale našel jsem ... Ale musím pořídit tu pinzetu, s tou z manikúry to asi fakt nepůjde - proč jsou ty šroubky tak malé ...
atari Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Respekt. Až to budeš mít, tak schválně písni, jak to šlo. Ať žádná nezbyde !
frauszil Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2016 Ve Varšavě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Jsem zvědavý, kolik součástek ti po zpětné montáži zbyde! Když něco bude navíc a hodinky budou funkční,tak to bude v pohodě.Horší bude,když bude něco chybět.
James24 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 No, uvidíme, skládat budu, až seženu pinzetu - neměl by někdo delší ostrou, prosím? Když tak do SZ, děkuju, Kuba
p3k Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Bruselský párek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 perfekt, fak dost dobrý, +1 i bez hořčice..... **
pbed Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Ty Brusely mají sílu. Na ples si beru sporty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Ty Brusely mají sílu. Na ples si beru sporty.Na tento ples by z Primek šly snad nejvíce Prim myslivecké...
Milog Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Nejseverněji položená vinice v Čechách... Kdybych to týden před tím neslyšel, ani by mě to nenapadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
frauszil Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 V Kromerizi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 17. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Nejseverněji položená vinice v Čechách... Kdybych to týden před tím neslyšel, ani by mě to nenapadlo A řemen je Hirsch, nebo copak to je ?
zekon7302 Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Odesláno 17. února 2016 Moc pekny...od koho mas prosim te ten canvas na Orlikach?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se