Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Proč? Mně to nijak nevadí, já je mám taky. A ten dotist původního listu nijak mi nechybí.
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Mně to taky nevzrušuje, surfuju na jiný vlně ...
financ Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) strašák je má taky. A manťák má prototypy, k těm záručák nebylšlo spíš o ten datum v záručáku, dneska je to 50 let Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem financ
Návštěvník dabelM Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Dám si panáka whisky na oslavu.
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Já už ho měl a teˇto zazdím kouskem šírázku.
senior1949 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 Žádal jsem manželku ,ať je sundá z ruky na focení zátiší ,ale neuspěl jsem .Tak aspoň takhe,když je to výročí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Onipep Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2015 No já si tady na oslavu zalejvám hrdlo Armagnacem.Padesát........To je skoro čas na bilanci a životní moudra?! Velká paráda ty Orlíkové, asi je budu časem potřebovat
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 S řemínkem sladěné sněhobílé Orlíky pro dámy jsou nádherné. Už vím na co šetřit.
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Díky všem za pozitivní ohlasy a jedno zátiší navrch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Krása nesmírná ! Ještě 12 postů a můžeš začít obohacovat prodejní vlákno, určitě máš některé typy víckrát
Melly Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 O nějaké traktory bych se hlásil! :-)
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Ano straspole,pochopil jsi to.Chci být být pravoplatným členem tohoto fora,ale né proto abych obohacoval prodejní vlákna .Sbírám terprve krátkou dobu a moc se tím bavím.Navíc jsem Hamťák( ( ostravaci vědí co to znamená),takže víckrát je furt málo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Hele to nejen Ostravaci, my původem jihočeši taky. "Hamty, hamty, ať mám víc než tamty . . . "
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Až budu mít 70 kilo (myslím hodinek) tak jako v létě straspol ,tak toho nechám . Jen nevím ,zda to vzhledem k mému věku stihnu.
financ Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 S řemínkem sladěné sněhobílé Orlíky pro dámy jsou nádherné. Už vím na co šetřit.Tak to máš asi smolíka, včera Eta přestala dodávat strojky a další Orlíky s Etou už nebudou.
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 to nevadí,mám ještě tyhle do foroty.
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nějak jsem nedal obrázek ,tak znova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2015 Nebo si budu muset vystačit s těmahle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se