long Odesláno 11. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nedej na ně oni kecaj a hned by s nimá udělali viš co ? VYSTAVILI BY SI JE !!!Nećh je raději mně dám si je do šuflíku. ( možná taky ne )Má pravdu, náčelník. Stavím se do fronty, zbav se těch hodinek, ty asijský stroje v Primkách, no tak, vždyť to není ryzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 I když v nich tiká Miyota, nějaké kouzlo v sobě mají...Udělám nějaké hezké fotky zrcadlem, aby Vás to ještě trošku více podráždilo Nedej na ně oni kecaj a hned by s nimá udělali viš co ? VYSTAVILI BY SI JE !!!Nećh je raději mně dám si je do šuflíku. ( možná taky ne ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 I když v nich tiká Miyota, nějaké kouzlo v sobě mají...Udělám nějaké hezké fotky zrcadlem, aby Vás to ještě trošku více podráždilo Aby Ti v krku zaskočily, potvoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 I když v nich tiká Miyota, nějaké kouzlo v sobě mají...Udělám nějaké hezké fotky zrcadlem, aby Vás to ještě trošku více podráždilo Ještě ti chybí ty ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ještě ti chybí ty ZJS.Už zase sypeš sůl do ran kamarádům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Já ZJS mám Ale jenom v Prim Sport II Humberto s bílo-zelenými indexy, není na cifru nápis ČSSR... Ještě ti chybí ty ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Já ZJS mám Ale jenom v Prim Sport II Humberto s bílo-zelenými indexy, není na cifru nápis ČSSR...Řeč byla o shodném modelu s těmi tvými bílými automaty, jenže automat ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 A já myslel že existují jen dvě varianty - automat s Miyotou a ruční nátah s čínou. Řeč byla o shodném modelu s těmi tvými bílými automaty, jenže automat ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 (upraveno) A já myslel že existují jen dvě varianty - automat s Miyotou a ruční nátah s čínou.Jóóó, takhle jsem už myslel taky mockrát. Jenže Manťák mi vždycky hodil hračky do kanálu nějakou podobnou hláškou typu ,, A tyhle už máš " ? JE NESNESITELNEJ !!! Upraveno 12. října 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 No... asi je fakt prodám, protože nemít komplet není ono Jóóó, takhle jsem už myslel taky mockrát. Jenže Manťák mi vždycky hodil hračky do kanálu nějakou podobnou hláškou typu ,, A tyhle už máš " ? JE NESNESITELNEJ !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 No... asi je fakt prodám, protože nemít komplet není ono No to máš pravdu, tak když tak víš komu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Kdyby jste měli ty miyoty s černým cifrem, tak ty zase ještě nemám já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Kdyby jste měli ty miyoty s černým cifrem, tak ty zase ještě nemám já.No tak to ale taky nejseš jedinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Mám miyoty s bílým cifrem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 (upraveno) miyoty s černým a s bílým mám jen tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. října 2013 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Ty druhé už nejsou PS a ty první s černým cifrem nějak nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Ty druhé už nejsou PSTo je jen výmluva abys je nemusel mít všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2013 Taky je tu někde jedny mám, ale pseudo sporty už nemám ve svém hledáčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Mám nový řezný nástroj, tak jsem ho blejsknul s aktuálními PRIMkami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2013 Mám nový řezný nástroj, tak jsem ho blejsknul s aktuálními PRIMkami Moc hezka kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se