NIGHTinGALE Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Zajímalo by mě, kdo z těch, kteří slaví Valentýna, bude své drahé polovičce kupovat hodinky... Když tak sem dejte fotky, docela by mě to zajímalo. Díky. Já lámal ženu na nějaké pěkné mechaniky (líbil se mi Epos s průhledem na setrvačku ve tvaru srdíčka), ale manželka trvala na Zodiac. Sice quartz, ale pro ženu, které mechanika nic neříká, naprosto ideální, řekl bych. Objednáno mám u Kubsona celkem 10 kusů, zatím mi dodal tyhle. Hodinky jsou perfektně zpracované a originální balení je velmi velmi povedené. Osobně se mi ten mix moderního a retro stylu dost líbí. Většinu jsem koupil já, ale pár kousků si dokonce zaplatila manželka. Konečně prý chápe sbírání hodinek Pokud vám nevadí (z principu) quartz, myslím že je to dobrý typ na dárek. Kubson má některé barvy skladem a ceny za hodinky v originálním balení jsou neuvěřitelně příznivé (v ČR si Klenoty Aurum účtují cenu mnohem vyšší a doporučená cena výrobce je také někde zcela jinde). Schválně mrkněte na ty barevné kombinace http://www.zodiacwatches.com/women/caoutch...p?view_mode=all Jo a kaučukové řemínky voní po vanilce
NIGHTinGALE Odesláno 3. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Jasne Stop dreaming! Let´s go shopping :D
rorda Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 (upraveno) Jasne Moc sem takovýhle kousky nedávej, nebo jestli mě moje drahá polovička přijde navštívit do pracovny, budu muset začít šetřit i na nějaký hodinky pro ni ... Upraveno 3. února 2008 uživatelem rorda
3dny Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 No nevím, která verze manželek je pro chronomagistu náročnější :-) Moje našla zalíbení v autoamickejch vintážích a neustále se handrkujeme o nové přírustky jsem na lovu nejlépe těchto astrographic v nejhorším vezmu model ze 70'
New Milis Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Co to je ten Valentýn? Nemá to něco společnýho se Santaklauzem?
3dny Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Co to je ten Valentýn? Nemá to něco společnýho se Santaklauzem? Ne to je den, kdy společnost dopřeje zahradníkům alespoň nějaké tržby, by nám přes zimu nechcípli.
Dlabka Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 (upraveno) Některý kousky jsou povedený Díky! Jen k čemu 10 dámskejch Zodiaců Upraveno 3. února 2008 uživatelem Dlabka
hciq Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Valentýn...ach jo, stejná konina pro ty co si potřebujou něco vždy odškrtnout, tak jako bolševický MDŽ. Tam se bylo aspoň jednou za rok na co dívat. Zlitý maminy s pugetem zválenejch karafiátů od ROH, vyvrhujíc na zastávkách MHD zbytky vlašáku rozpuštěnýho v Pražským výběru. To byla doba!
Jivl Odesláno 3. února 2008 Nahlásit Odesláno 3. února 2008 Nevím jak vy, ale já na Valentýna kašlu. Tak jako na jsem kašlal na MDŽ (nechtělo se mi stát frontu na povadlé a předražené pugéty, vyndané z lednic... ). Protože manželce (a bohdá přítelkyním) kupuji kytku, myslím, častěji než jen na MDŽ, Den matek, Valentýn..., prostě když mne to napadne, tak je mi ignorance tolerována . A kytka, dost často speciálně odměněna P.S.: Občas jsem dotázán: "Co jsi proved?" Nemíním se přizpůsobovat jednak importovaným svátkům a jednak si vzpomenout kytičkou zrovna, když je to v kalendáři...
M916 Odesláno 6. února 2008 Nahlásit Odesláno 6. února 2008 Valentýn...ach jo, stejná konina pro ty co si potřebujou něco vždy odškrtnout, tak jako bolševický MDŽ. Tam se bylo aspoň jednou za rok na co dívat. Zlitý maminy s pugetem zválenejch karafiátů od ROH, vyvrhujíc na zastávkách MHD zbytky vlašáku rozpuštěnýho v Pražským výběru. To byla doba! Bingo! Taky už něco pamatuješ, viď?
NIGHTinGALE Odesláno 6. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2008 No nevím, která verze manželek je pro chronomagistu náročnější :-) Moje našla zalíbení v autoamickejch vintážích a neustále se handrkujeme o nové přírustky jsem na lovu nejlépe těchto astrographic v nejhorším vezmu model ze 70' No jo, ty Astrographic jsou k sežrání. Docela často jsou na americkém ebay, ale hezký stav je vždy kolem 200 - 250 dolarů. Ale dost často mají nějakou závadu, asi tam ty disky rády odcházely.
letovod Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jasne Co je to za model? Jsem ho nenašel...
Návštěvník Snow Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Co je to za model? Jsem ho nenašel... Blancpain Women Saint-Valentin 2008, l.e. 99ks, tak si pospěš !
B.F.G. Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Mladá mi koukala přez rameno a na otázku, jaké hodinky z těch co viděla se jí nejvíc líbí, okamžitě a bez zaváhání oznámila: Ty se srdíčkem. Tak vám teda pěkně děkuju!!! Upraveno 7. února 2008 uživatelem B.F.G.
Jakubisko Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Mladá mi koukala přez rameno a na otázku, jaké hodinky z těch co viděla se jí nejvíc líbí, okamžitě a bez zaváhání oznámila: Ty se srdíčkem. Tak vám teda pěkně děkuju!!! Tady mas jedny se srdickem za lepsi cenu http://cgi.ebay.ca/SAINT-VALENTINE-3D-RED-...5QQcmdZViewItem
xlaque Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Na tych Blancpainoch je najlepšie,že to srdiečko je sekundovka
B.F.G. Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Dík za pomoc, ona moje ženuška není hloupá, tu rohlíkem neopiju.... Samosebou jí ale hodinky za 20k USD kupovat nehodlám
boo-beek Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jasne Mno, na valentyna kaslu, nejak nam to s polovickou nic nerika ...ale kdyby neco z HH, tak pro zenu bych volil tohle:
boo-beek Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Hm, nespojilo se mi to s Valentynem, ale pro polovicku bude asi tohle: a asi tohle:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se