Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Ešte som zabudol druhu časť-s čim :blush02:

Takže je to najaktualnejši katalog,kniha o historii firmy a ako povedal MarvinX "takovej sáček" :thumbsup_anim:

Co opakujes s krabicou? ha???

Inak hodinky v tych krabiciach vyzeraju uchvatne. Presne si spominam na tu radost ked ju clovek prvy krat otvoril :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Senseeei
  • po měsících...
Návštěvník Tada
Odesláno

No já musím trapně říct, že většinu svých hodinek jsem koupil prostě jen tak, zaplatil jsem je, dal jsem si je na ruku a odnesl jsem si je na ruce :D Krabičku mám akorát ke štajnhartům a asi jí spálím, aby se na mě nepřišlo, že taky holduji fejkům z Aukšpurku :P

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Trochu to pozměním V čem a s čím se kupovali hodinky-třeba toto pánové prominou. Bývalí majitelé jistě poznají

To je uzasna krabicka! Nemas vic fotek hodinek?
Odesláno (upraveno)

Děkuji. Foto dodám později. Zadám choti za dom.úkol. Ona je ta technicky zdatná a já jsem ten humanista :sleeping_03anim: ps. teď mě došlo ,že nevím jak to myslíš páč už si nepamatuji od koho je.Ale asi Brno

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Trochu to pozměním V čem a s čím se kupovali hodinky-třeba toto pánové prominou. Bývalí majitelé jistě poznají

Ta krabicka je fakt zajimava.. Tyhle hodinky jsem taky mel, ale bez krabicky - nemas je ode me? :D

post-1304-1276523740,58.jpg

Odesláno

Ta krabicka je fakt zajimava.. Tyhle hodinky jsem taky mel, ale bez krabicky - nemas je ode me? :D

Už je mám ňejaký ten pátek(3-4 roky) nevím přesně ,ale asi joo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...