Harwey Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Krasne hodinky, super volba, velka gratulacia! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 vypadá to že kladívkem ....nenašel jsem žádné technologické body mohlo by to jít balónkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 To dýnko je strašnej masakr. Ale já už to psal několikrát. Fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Pecka, klobouk dolů a velká gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 V nouzi rozbij sklo ;o)Jinak gratulace, viditelně se s tím nemažeš - napoprvé hned takové majstrštyky. Jsou krásné, ať slouží ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 8. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 no úplně napoprvé to nebylo ,20 let nosím Tagy a původně jsem uvažoval o Carera 1887 ... ale furt mi něco vadilo ... a zjara jsem tady koupil oblekovky Junghausy ... mám ale problém že blbě vidím stříbrný ručky na bílém podkladu tak asi půjdou o dům dál ....a chtěl jsem něco echt kvalitního ...finále byly tyto Omegy a Portugese 7 days ....tak třeba jindyjinak díky za pochvalné reakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 15. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2017 (upraveno) Velice pekné soudruhu ja som si ich len skúšal na ruku v Tel Avive na letisku. A nebyť tej pre mňa šialenej cenovky tak by som si ich vedel doma tiež predtsaviť.Nech ti slúžia! Super výber. Upraveno 15. července 2017 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 cenovka je šílená ale z druhé nebo několikáté ruky se do dá kousnout ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Modernizace podobnych klasik, jako jsou moony, vetsinou nedopada moc dobre, ale tohle se Omeze opravdu povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subaru3958 Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 chtěl bych sehnat nějakou pěknou gumu ...ideál s pne vzorkem a černou překlopkou ...nemáte někdo typ? ....jinak mi přijde že origo řemínek by mohl být o fous širší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 26. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2017 Gratulace,krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se