Andrew Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Stále se v tom plácám, hledám a nenacházím... Rád bych si pořídil hodinky jako volnočasového bratříčka k AP RO. Jumba jsou skvělé univerzální hodinky, které se dají (pro mne) nosit ke každé příležitosti, ale přeci jen si občas chci jen tak ke kraťasům a vodě vzít něco jiného... tuhle službu mi dělaly současné IWC Aquatimer 2000, což jsou skvělé hodinky, ale jsou takové moc letní, rozuměj barevné... Přemýšlel jsem opět o Submarinerech, nebo Sea-Dwellerech ideálně plechových, ale ty ceny jsou děsné + Suby by mi trochu asi konkurovaly AP, což nechci, rád bych, aby se jednalo o hodinky, u kterých nebudu přemýšlet, které vybrat... prostě "do lesa" budou xxx na flákání se po kavárnách AP. Líbily se mi IWC z LaPetitPrince kolekce, ale tam mám problém s univerzálností a vodou, taky jsem nikdy neměl Panerai, ale můžou být i méně známé značky (ne G. Seiko). Další k zamyšlení jsou Tudor BB, co dál vás napadá... Preference: Velikostně 39-42/43 (ale spíš menší)AutomatyVodotěsnéŽádné leštěnkyCenově ideálně do kila P.S. kdyby měl někdo nápad na výměnu těch IWC AT 2000 (než založím vlákno), za SZ se zlobit nebudu Upraveno 26. června 2017 uživatelem Andrew
pebe Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Tudor North Flag, žádné leštěnky, do kila, vodotěsné, automaty, 40mm, krásný tah i řemen, rezerva 70h, inhouse, COSC, pěkná lumi
olin001 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Taky se přimlouvám za ty Flagy a jsou tu jedny v prodeji http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/106907-tudor-north-flag/?hl=tudor
wizard-ov Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Vezmi staré červené Black Baye a zbytek peněz prolij hrdlem. Parádu s nimi uděláš, strojek Ti opraví v každé garáži, vzhledem k volnočasovému založení je datum spíše k zlosti. Na vesnické zábavě se po Tobě ohlédne každá selka znalá hodinek. Jediná nevýhoda může pro někoho být, že ty hodinky působí větším dojmem, než jak by člověk čekal podle rozměrů.
ensi Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Nebo Pelagosy, když už jsme u toho Tudoru.
Andrew Odesláno 26. června 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2017 North Flag se mi moc nelíbí, BB jsou jistě v bližším výběru, Pelagosy na 1. pohled docela dobrý, mrknu se na ně blíž. Jinak datum v tomto případě opravdu nepotřebuji
wizard-ov Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Pelagosy jsou fajn, ale šedé myši, šedé myši...
Conrad Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Vím že do páru s AP to bude znít směšně ale pořídil jsem si na přesně stejný účel Davosa argonautic a jsem více než spokojen dostaly se dokonce na první misto 2014 v kategorii do 100 E.https://www.hodinky.sk/blog/davosa-argonautic-ceramic-najlepsie-potapacske-hodinky-roka-2014/Mám je v černobíle ta žlutá byla pro mne moc řvavá
Stelvio Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Odesláno 26. června 2017 Ještě bych přidal do výběru Tag Heuer Aquaracer, Superocean od Breitlingu a Planet Ocean od Omegy, pokud bys byl ochotný lehce překročit limit. Jinak od Tudoru jednoznačně ty Pelagosy nebo nové BB s bezbarvou lunetou - v pátek jsem je viděl ve výloze a vypadaly skvěle. Jinak pokud ti nevadí překročit budget, tak bych šel do Panerai... I když z výše uvedených to podle mě není nejlepší poměr cena - výkon, ale... znáš to.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se