Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 ego alter: Každý podlehne tomu, na co momentálně má finance , někdo IWC někdo Casiím Důležité je přijít na to, že každé hodinky jsou něčím krásné a ke každým se něco váže Ale mít na IWC, asi bych jim taky podlehl
maxs Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 ...YPO podlehl ceckam...tedy iwececkam....:-)......v tech zenith je strojovna z vlastniho chovu? Myslím, že Zenith chová len vlastné kone.Teda pevne tomu verím. Etu a Quartz používal len krátko v ťažkom období, keď sa posúval od jedného vlastníka k druhému.
ego alter Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Anebo Orient Star Royal WZ0081EG ...trošku exotika, ale stojí za to: Průměr 35mm bez korunky, pouzdro ze stříbra. Maximální možná odchylka dle továrny +10 -3, v praxi tedy kolem 2-3 vteřin denně. Cena cca 25 000 Recenze a zdroj fotek: http://www.network54.com/Forum/78440/messa...26gt%3B%26gt%3B http://www.network54.com/Forum/78440/threa...rient+bandwagon http://www.ittc.ku.edu/~jgauch/watch hm,stribrne pouzdro -to zni zajimave! vite jeste o nejakych ve stribre?....
safi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Seiko dělalo jednu řadu Seiko Marvel ve stříbře..ale už se několik let (cca 10 let) nevyrábí.
B.F.G. Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 už jsem to psal .... Saint Exupér Nechceš tuto fázi rovnou přeskočit?
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Nechceš tuto fázi rovnou přeskočit? už jsem jí přeskočil ... 4t eur jenom na základě nějakého ebay obrázku opravdu nikam posílat nebudu - blázen jsem,ale ne až takovej a pokud narážíš na Big Pilot tak platí konec předchozí věty
cigi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Safi - v těch ML asi nebude jejich kalibr, řekl bych. Vsadil bych na úpravu nějaké klasiky na 24 hodinový ukazatel. Ale hodinky jsou to parádní, to teda jo. Nejsou ty zenith dámský? Mají takové stísněné proporce (datum v lichoběžníkovém okně, subciferník skoro od kraje až ke středu hodinek, watch lady na fotce...).
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Safi - v těch ML asi nebude jejich kalibr, řekl bych. Vsadil bych na úpravu nějaké klasiky na 24 hodinový ukazatel. Ale hodinky jsou to parádní, to teda jo. Nejsou ty zenith dámský? Mají takové stísněné proporce (datum v lichoběžníkovém okně, subciferník skoro od kraje až ke středu hodinek, watch lady na fotce...). Je tam klasický unitas s přidanou 24 hodinovoi komplikací + chatony + ručně vyvažovaná setrvařka..
B.F.G. Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 už jsem jí přeskočil ... 4t eur jenom na základě nějakého ebay obrázku opravdu nikam posílat nebudu - blázen jsem,ale ne až takovej a pokud narážíš na Big Pilot tak platí konec předchozí věty Pokud jdeš do Big pilot tak smekám a mlčím, dál už snad ani není kam jít.
safi Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 + asi hromada vintage hodinek. ZA 50 000 (včetně renovace) se dá dosáhnout na velmi pěkné kousky zvučných značek.
NIGHTinGALE Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Odesláno 9. února 2008 Asi 50.000Kč trošku přesáhnou, ale je to NOS stav a těžká limitka k tomu. Nepůjdu do nich, ale dnes se mi o nich zdálo Lepší hodinky k obleku neznám. Mrkněte na ten link. Líbí se mi možnost mít je s průhledem nebo jim nasadit zlaté neprůhledné dýnko. http://cgi.ebay.nl/ZENITH-AUTOMATIC-680-CH...3QQcmdZViewItem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ego alter Odesláno 9. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2008 tak tyhle nemaji chybu! to je symfonie!...cca za hodku konci a cena zatim prijatelna.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se