Petr34 Odesláno 1. července 2017 Nahlásit Odesláno 1. července 2017 Ahoj moje první Rolex co mám.Rolex Milgauss s černým ceferníkem. Dám zítra další novější foto.Plánuji je možná vyměnit za jiné Rolex Jaké Milgauss v jaké barvě se vám líbí nejvíce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 S modrým cifrem taky nejsou špatný ale na černým vynikne nejvíc ten blesk.
ivan_989 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Najviac sa mi pacia biele. Hlavne teraz na leto.
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Bílé ale už se nedělají, teď aktuálně mají jen modré a nebo černé, ne?U těch nových mě přijde zajímavější že mají označeky 15.30.45 minut oranžově jinak jsou stejné jako ty moje, vypadá to víc, no coool ))Ty modré mě přijdou krásné, ale na některým světle vypadají moc světlé takové do zelenkava a to už se mě moc nelíbí.
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Ne moc dobré fotky z mobilu a bohužel bleskem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Tak bez k oknu a fot bez blesku;) jinak gratulace!
Petr34 Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Ja blbec fotil kdyz bylo mene svetla a tak jsem to fotil mobile, skoda no priste budu fotit snad na lepsi fotak a za vice svetla s vyp.bleskem a bude to mnohokrat lepsi
Lukyn77 Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Já bych to nesváděl na foťák ... máš ty hodinky sa*raný jak jetel, ten blesk tomu samozřejmě moc nepomohl.Pak trošku nechápu proč jeden den nadhodíš tohle vlákno a druhej den je dáváš do prodeje a to s těmito příšernými fotkami
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se