cigi Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Odklízeči, v rychlosti jsem se vyjádřil nepřesně, někomu se nelíbí ten nedekorovaný strojek a radši by skutečně pěkně ryté ocelové dýnko. Inu, germáni, podívejte na ty modro zlato červeno ... strojky v Lange a tak. Ale už je tam i nový názor, že právě ten strojek bez modrých šroubků je hezčí. Jinak to opravdu někteří považují za předražený plagiát stowy a nomos, takže to radši ani nečtěte.
Prokop Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Pochopitelně, když si to nemůžou koupit, tak alespoň hledají hnidy. To je normální, z toho po čase vyrostou. Vždyť si vezměte, kolik lidí na chronomagu mělo stejné pocity na začátku. Někteří je možná mají dodnes, ale ani to jim nevyčítám. V některých odvětvích se peníze vydělávají snadněji a více utajeně. Například v bankoví sféře....
cigi Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Tak jsem konečně zjistil, že na tom německém foru jsou už 3 stránky příspěvků, a dost jsem se pobavil - skutečně jsou poněkud skeptické, až na vysvětlující chvalozpěvy od watche a chronomaga, které pochopitelně ostatní považují za dealery primu, dokonce podezírají ze spolčení i jednoho člověka, co chválí svoje primky po dědovi. :) Lišáci, tihle germáni, co? Mínění se skutečně příliš neliší od začátků naší diskuze na chronomagu blahé paměti, mám-li to shrnout, tak zhruba: Předražený neoriginální špatně zpracovaný klon stowy a nomosu (jakoby tyhle meisterštyky byly nějak originální) od neznámé značky (to mě překvapilo, ale nevím, jaký kus tam watch dal), a ta ostatní produkce na webu prim, jmenovitě Tycho Brahe je už zcela nepochopitelná (to mě nepřekvapilo). Co je nové, je názor, že omezení serie je na škodu a hovoří spíše o špatných úmyslech a malé sebedůvěře výrobce (nechce skladovou regulerní produkci) - prime pozor na to, na tom něco je! Ale je pravda, že se nejvíce opakují příspěvky jen několika kritiků, co diskutují s watchem. Ti pozitivní pochválí a zmizí, nejvýše ještě vyjádří shovívavé pochopení pro českou radost, že se u nás zase vyrábějí hodinky (nafoukanci). Fakt je to škola, tenhle pohled zvenčí, ale upřímně, to jsem se mohl zeptat své ženy, bylo by to přímější a peprnější - když jsem jí hrdě a obřadně ukazoval svoji 11/40, byla totálně neoslovená, a to se o hodinky na ženu velmi zajímá - taky mě ty orisky něco stojí. Na závěr ještě jeden milý detail - jednomu diskutéru připomínají šarm pana Tau - s tím nelze než souhlasit - zatlačuji slzu dojetí, i nadlidé mohou mít smysl pro humor :) Ach jo, odklízeči, jsem zvědavej, jak to přijmou angláni.
watch Odesláno 3. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2006 A jeste jedna perlicka. Na zacatku se mi nedarilo dostat na Watchtime nejakety fotky. Nakonec jsem zjistil, ze to maji omezeny na 150kb. Kam se ti germani hrabou, muzou si vzit priklad na nasem Chronomagu s 500kb. A az PRIM pouzije nejake nove technologie jako u hodinek EXTREM nebo se dozvi o uzavirani hodinek v Argonu, to budou teprv cumet. Ne ale vazne, PRIM ma co nabidnou, a ne jenom nostalgii.
watch Odesláno 4. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2006 to cigi Nezapomen se podelit o mezinarodni ohlasy na Ch le. Tvoje Chle budou asi prvni CHle, ktere budou mit zahranicniho majitele.
cigi Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 No jasně, že to popíšu, až nastane předávání, porád se nám to táhne, ti zápaďáci jsou fakt na roztrhání. Dokonce už jsem přemýšlel, že kolega se zaregistruje ve vídni na tom deutsch foru a začne primky pěkně po jejich jadrně vychvalovat - rakušani mají na němce spadeno. Jestli ho ti fištróni taky budou považovat za agenta s teplou vodou, jako tebe watchi.
watch Odesláno 4. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2006 to cigi Precti si jeden s poslednich prispevku na watchtime. Nekdo tam popisuje Sporty. Pise, ze jsou mimoradne stabilni. Ale mimo popisuje, jak s nima delal experimenty. Nejdriv je dal do mrazaku a potom do horke vody . Takhle zachazet se Sporty, to by se melo zakazat!
VS Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 watch napsal: to cigi Precti si jeden s poslednich prispevku na watchtime. Nekdo tam popisuje Sporty. Pise, ze jsou mimoradne stabilni. Ale mimo popisuje, jak s nima delal experimenty. Nejdriv je dal do mrazaku a potom do horke vody . Takhle zachazet se Sporty, to by se melo zakazat! Proooč? To musí vydržet a z toho by si přece neměly nic dělat. Akorát v té horké vodě jim asi změkne sklíčko
watch Odesláno 4. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2006 To mas pravdu. Ale ja se o svoje Primky bojim. Napisu asi inzerat: hledam Glashutte na experimenty. :cool: Agent Watch
cigi Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Watchi, to je fakt bomba, normálně další agent (tentokrát německý), co navíc ještě testuje - je přece exaktní němec a ve vařící vodě se koupe! To je ta pravá chvíle uvést na trh reedici soudkových prim sport. Jinak souhlasím, jedny lange a synové na povaření, jedny na zmrazení prosím....
omni Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Ak mate hodinky so zlavou, urcene na experimenty, tak by som si prosil aj ja... Nieco uz s nimi vyskusam.
Prokop Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Osobně považuji všechny ty reakce na zahraničním fóru za úspěch. I negativně pojatý příspěvek znamená, že dotyčnému stálo za to, věnovat čas tomu, aby k něčemu řekl svůj názor. Počáteční skepse mi příjde logická. Tady byla také. Ono kdyby toho němci vyráběli trochu víc, tak bych neřekl, ale až na čestné výjimky jich většina pouze montuje. Vždyť pro některé z těch jejich firem vyrábíme pouzdra my. Kdybychom začali rozebírat, kdo z nich si umí vyrobit ručičky, číselník atd. došli bychom k překvapivým závěrům. Holt přišel čas, abychom zahraniční veřejnost trochu poučili. Možná nemáme modřené šroubky, ale alespoň si na ně nekupujeme barvu!
X-Bob Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Tak jsem trošku oprášil zbytky němčiny a pročetl to .de fórum. taky považuji za celkem pozitivní, že diskuse k Primkám se vůbec rozjela. Aber, es komt der tag....
Prokop Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Semínko už je zaseto. Teď už uvidíme, jak bude klíčit.
Prokop Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Víte co je zajímavé? Jak ti lidé reagují na Lineu 40 na Timezone. http://forums.timezone.com/index.php?t=tre...=0&rev=&reveal= Za tuto aktivitu vděčím Viktorovi, přesto že ji vzal pod oficiální hlavičkou. Že by byli hnidopichy jenom Švýcaři a Němci nebo je štve, že se jim někdo motá do kšeftu?
watch Odesláno 4. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Ty reakce jsou super. Asi to bude tak, ze Americani a Anglani posuzuji hodinky a nemaji tolik predsudku. U nasich zapadnich sousedu se prece jenom najde vic lidi, pro ktere "czech made" a kvalita nejdou dohromady . Svycarsko se mi ale zda pro nove znacky otevrenejsi a takove mezinarodnejsi. V kazdem pripade je tady to dobry zacatek, nikdo neceka, ze Prim bude za rok neco jako Patek nebo Rolex.
X-Bob Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Kdyby Prim už v pátek, byly jako Patek, Tak by PRIM už v sobotu, moh´kašlat na robotu...
Prokop Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 No vždyť to povídám. Za chvíli si dohodneme i vlastní literární chronomag ceny.
Roman Šula Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Jedna cena bude pro oceněné a druhá pro neoceněné. Aby to bylo spravedlivé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se