martin.6L6 Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Ahojte, nevim kam se tady na koho obrátit s dotazem na jedny hodiny co jsem dnes získal, nějak se tady neorientuji... můžete mi prosím poradit? Jedná se údajně o hodiny JUNGHANS které sloužili na palubách německých letadel za druhé světové války (Messerschmitt, Junkers). Jen mne zajímalo, zda mají nějakou cenu, nebo zda je mám hodit do šrotu. Pro mne nemají žádnou cenu, tak snad nějakému sběrateli by udělaly radost... vše je plně funkční.Nevím jak se zde ukládají fotky...
Karlos Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Najít si cenu něčeho je dnes s internetem hračka. Je už jen málo věcí, které se tam nedají najít.
leebauer Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Hoď sem foto.Junghans nevyrobil jedny hodiny.
martin.6L6 Odesláno 4. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Asi budu za úplnýho blba, ale nevim jak jsem mám fotky vkládat... :-ONázev výrobce tam nevidim, jen je tam vyraženo J 30 BZ, tak nevim, jestli to pomůže... díky
Maxel Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 V odpovědním poli klikneš na "použít rozšířený editor", na následném okně "vybrat soubor", ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lordsoft Odesláno 4. července 2017 Nahlásit Odesláno 4. července 2017 Vloz foto ako pise kolega Maxel, a okrem toho, skusal si ten napis davat do googla? Evidentne sa jedna o hodiny vymontovane z lietadla, par takych zachovalosti som uz videl, rozhodne by som to nedaval do srotu! Asi na tom nezarobis tazke tisice, ale nieco by to hodit mohlo, istu historicku hodnotu to "bezesporu" ma.
leebauer Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Jedná se o něco takovýho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martin.6L6 Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 To co píše Maxel, tomu rozumím,ale tato tabulka se mi tu rozhodně nezkazuje... nám tady pouze pole s rychlou odpovědí a možnost "odeslat". Pak ještě dole pod "odeslat" možnost "plná verze" a "Czech (Čeština)" nic víc tu nemám... předevčírem jsem se zde teprve registroval, tak jestli jsem při registraci něco neudělal špatně, dávám fant... :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.