Jakub6 Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Nazdar všem,od nákupu mých prvních automatů (Bulova) neuběhly ani dva měsíce a už mám doma další. Orienty mám na ruce asi týden a už zběsile surfuju internetem ve snaze najít další hodinky k objednání. Je to normální? Je to standardní postup chrono-nákazy?:-))Každopádně tohle byla láska na první pohled. Věděl jsem že chci automaty a další představu jsem neměl.. brouzdal jsem, brouzdal jsem internete až jsem narazil na Orient Sun & Moon V2. Oči se mi rozzářily a zatím co jsem kolečkem myši zoomoval každý detail hodinek, druhou rukou jsem instinktivně vytahoval kreditní kartu. Pár srovnání cen, perfektní nabídka na ebay, objednáno z USA, za týden doma. Velmi nepohodlný pásek (foto níže) jsem rychle nahradil černou semišovou kůži, která dle mého sedne parádně. Občas se pristihnu že původně plánovaný rychlý pohled na to kolik je hodin se změní v několikaminutové civění na ciferník. Jsem magor:-D.Níže: né moc kvalitní fotografie z telefonu a specifikace. Men / Women:MenPower Reserve:Approximately 40 hoursCrystal:SapphireMovement:ORIENT Cal. 46B40 Automatic Mov?tClasp:Deployment ClaspWater Resistance:50mCase Material:Stainless SteelCase Diameter:42.5mm without crownCase Thickness:14.1mmDial Color:BlackBezel Material:Stainless SteelCalendar:Day/DateBand Material:Leather (Black)Lug Width:22mmWarranty Type:1 Year Orient Watch USA Warranty
Jakub6 Odesláno 5. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Na ebay i s dopravou a clem z USA za 166 liber (dle aktuálního kurzu za cca 4950 CZK) . Bydlím aktuálně v Liverpoolu takže doprava do UK.
skyw Odesláno 5. července 2017 Nahlásit Odesláno 5. července 2017 Na ebay i s dopravou a clem z USA za 166 liber (dle aktuálního kurzu za cca 4950 CZK) . Bydlím aktuálně v Liverpoolu takže doprava do UK.Mě mrzí, že se musí platit z USA cla jako prase.
Dokusan Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 no clo není tak hrozný horší je 21? DPH
skyw Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 no clo není tak hrozný horší je 21? DPHA nevíš jak to je, když třeba prodáváš hodinky přes e-bay? Jestli ty, jako prodávající, něco platíš?
Jakub6 Odesláno 6. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Každopádně i tak to byla nejlepší cena co jsem našel.
skyw Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Odesláno 6. července 2017 Každopádně i tak to byla nejlepší cena co jsem našel.Jo, gratuluji, cena je to krásná Ať slouží
Frostie Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Odesláno 9. července 2017 (upraveno) A nevíš jak to je, když třeba prodáváš hodinky přes e-bay? Jestli ty, jako prodávající, něco platíš?Platíš poplatek za vystavení ebayi. Clo, dph a ostatní importing duties nese kupující. Upraveno 9. července 2017 uživatelem Frostie
Gustaf Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Vypadaji dobře... Tak ať slouží
McStinger Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Odesláno 10. července 2017 Platíš poplatek za vystavení ebayi. Clo, dph a ostatní importing duties nese kupující. Poplatok je z ceny tovaru + poštvného. Plus ak platí kupujúci cez PayPal, tak tam je tiež poplatok. Treba počítať celkovo asi 10%.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se