Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, mam dotaz ohledne kalibru 7750.

Mam v supliu jiz 2-3 roky Hamilton se 7750 a nyni,kdyz jsem je vzal do ruky, prekvapilo me, jak se natahovaci setrvacnik toci jednim smerem volne (proti smeru hodinovych rucicek) a pri tom je i dost hlucny. Jak jsem je koupil, neprislo mi to divne, ale nyni, kdyz to porovnam s hodinkami s ETA 2836, setrvacnik se chova uplne jinak, je tichy, tlumene coz mi pripada o mnoho prirozenejsi.

Je to normalni? Je tady nekdo na Ostravsku, kdo by se na to mohl mrknout?

Diky predem. Pavel

Odesláno

Jestli jdou v normě, a i vydrží být natažené,  tak bych to neřešil. Dokud se nevysype ložisko v samonátahu tak neřešit.  Navíc všechny automaty chrastí.   Jako můžeš to nechat rozebrat a prověřit.  Ale není to auto,  tak bych se nestresoval tím, že tě to někde nechá.  Ovšem pokud bude mít nějaký odborník jiný názor,  rád ho akceptuji.

Odesláno

Diky moc za odpovedi. To, ze jsou hodinky natahovany rotaci v jednom smeru otaceni jsem tusil. Jak jsem uvedl, znervoznil me rozdil v pohybu zavazi, kdy u Hamiltonu, respektive 7750 se na jednu stranu otaci jak kolotoc s hlasitym chrastenim a u Tissot PRS 516 starsi model s 2836 je to naprosto tichy bez volnobezneho otaceni. Zkusim se na to jeste mrknout nekde v obchode.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...