pepyczek Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Zkus video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Diky Pepyczku, ale jsou na me takovy ?pouťový?. Coz jso7 teda i ty moje SKX009. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 No, na mě naopak působí celkem decentně, nějak takto si představuji "dressy diver" :-). Ale před koupí by bylo lepší je vidět naživo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Tak to je dobry vzdycky. Pujdes cestou DD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 10. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Časem asi jo :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2017 Co ty SARBy, sedí? Vim, ze je to trochu OT, ale mají aspoň datum. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Sedí, ale znáš to, člověk by chtěl pořád něco jiného...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 11. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 No jo, to je osud nas vsech. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Měl bych tu jeden tip na krutovostrý dejdejty od Orientu - podle mě vánoční překvapení jak malovaný Orient King Master Automatic Day-Date https://global.rakuten.com/en/store/nanaple/item/wv0031aa/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Já Ti nevim, je to celkem divočina . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Říkám, že jsou krutovostrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Mně příjdou parádní, ale to je na vkusu každého soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 13. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Na mě na hraně, proto jsem psal krutovostrý, ale na svý ruce si je představit dokážu. Pod stromečkem by mi radost opravdu udělaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Nemám rád hodinky s day date. Opravdu takové nepotřebuji!! Mám ovšem problém a trápím se trápím. Mám rád film Interstellar. Asi tušíte kam mířím.. Moje tortura zde S pozdravem Chronopacoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 15. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Tak vidíš, a nakonec jsi skončil stejně tady. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 20. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Další tip - primárně spíš pro vyzrálý kocoury - TAG HEUER CARRERA CALIBRE 5 DAY-DATE 41mm, sexy modrá a kromě DD žádný další píčoviny jako treba otočný lunety a tak. Jednoduchý a pěkný hodinky pro chlápky, který už ví. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alfonzecz Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Hamiltony tady už sice byly, ale já momentálně čůrám magi v kostkách z těhle: https://www.deal-klenotnictvi.cz/hamilton-khaki-field-day-date-h70505833/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 21. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 Ty se fakt povedly. Jako že fakt. Jinak můj kamarád v podobných souvislostech říká, že chčije instant - taky dobrý, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 23. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2017 Nemůžu si pomoct, ale ty IWC mě fakt baví IWC Pilot's Watch Chronograph Le Petit Prince 1529573.png.adapt.1038.1384.medium.jpeg tyhle jdou na můj wish list ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 17. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2018 Tak abych to tu zase trochu oživil, posílám jeden nápad - už více než 15 let starej, ale nejen ten kdo si vzpomene na Michaela Schumachera a měl rád závody F1 a/nebo jeho a/nebo motosport obecně, může ocenit Omega Speedmaster Schumacher Day Date Watch 3529.50.00, sportovní šmrnc, 39 mm, pohoda pro sporťáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se