Tandem Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 Dobrý den dámy a pánové,Nevíte prosím někdo jestli ješte existují výrobci nástěnných hodin ovládané klíčem?Hledáním na internetu nacházím pouze hodiny s quartzovými strojky.Předem děkuji a omlouvám se za špatnou čestinu.Is anyone aware of any clock manufacturers that still produce spring powered wall clocks that are wound up using a key? All clocks I found so far use quartz mechanisms.
Miroslávek Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Ahoj, pořád se dělají např. www. dedeckovyhodiny.cz , stačí zadat do strýčka Gúgla " mechanicke hodiny " M. Upraveno 20. července 2017 uživatelem Miroslávek
mikymik Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 A co nějaký starší kousek just 4 a few bucks? http://aukro.cz/stare-pulove-pendlovky-i6895710840.html
orol Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Odesláno 20. července 2017 A ještě kukačky: http://www.hubertherr.de/german/kuckucksuhren-hubert-herr.asp
Tandem Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2017 Děkuji moc za příspěvky.Omlouvám se že můj popis nebyl přesnější.Dávám bych přednost typům nástěnných hodin bez kyvadel a závaží.PRIM už asi natahovací hodiny nevyrábí? Na jejich stránkách maji jen hodinky.Tady je pár příkladů nástěnných hodin které mě zajímají:
Tandem Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2017 Tak to vypadá že se tyhle typy nástěnných hodin už nevyrábí, asi z nedostatečného zájmu.Budu si muset dát něco dohromady sám nebo koupit na burze.Premýšlím jestli mám koupit hodinový stroj a adaptovat na něj nástěnné quartzky které už nejdou.Divám se na Hermle W 0340-020.
PavelK Odesláno 25. července 2017 Nahlásit Odesláno 25. července 2017 (upraveno) Jen aby se Ti tam vešly bicí tyče. Nebyl by lepší některý se zvonky? 0130-0700132-071 Upraveno 25. července 2017 uživatelem PavelK
Tandem Odesláno 26. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2017 Díky za radu, nějak jsem tyhle dva přehlídl když jsem hledal strojky s pérky a setrvačkou.Ještě nevím, stejně asi budu muset udělat nějakou skříňku na ten strojek a ten číselník je docela velkej (35cm), takže z velikostí by neměl být problém.Mě se na tom 340-020 líbí že automaticky v noci nebije a má tlumící páčku.
m.dvorak Odesláno 11. února 2020 Nahlásit Odesláno 11. února 2020 Dobrý den. Nevíte výrobce těchto strojku a hodin. Děkuji za informaci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se