Přejít na obsah

iPhone 6s - dokonalé vymazání dat

MartinD

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

Mám dotaz na zkušené majitele iPhonů - poradíte mi prosím aplikaci, která dokonale smaže veškerá data z telefonu. Nemyslím tím smazat a telefon uvést do továrního nastavení, ale OPRAVDU kompletně vymazat historii, hesla, data, fotky, atd.

Zaslechl jsem něco o aplikaci Eraser, jenže je mnoho druhů.

Předem díky za pomoc,

Martin

Odesláno

Jednoduché řešení (a nejen pro mobily, ale i pro disky a paměťové karty) je odjakživa zformátování, zaplnění balastem (ne "nulama" a nebo kopií jednoho a téhož souboru, ale různýma videama a nebo jiným nepotřebným šrotem) a opětovné zformátování - potom už opravdu není cesty zpět, filmovým pohádkám o nutnosti opakovaného přepisu nevěř  :smoke:

PS: Pokud v souvislosti s "datovým čištěním" slyšíte o "aplikaci zdarma" (jedno jestli USA/Rusko/Izrael/Čína), měl by Vám zazvonit poplašný zvonec - protože u podobných dílek se těžko odhaduje co si zkusí poslat jako "malou domů"...

PPS: Pokud tam byl jeden z posledních IOS (10.3.x), pak tam byl i šifrovaný souborový systém, který se i bez harakiri s balastem bez znalosti hesla původního klíče restauruje hooodně těžko...

Odesláno

A co ti vadi na tovarnim nastaveni? Pak uz jen destrukce:) jinak bych udelal tovarni nastaveni a pak naplno zaplnil pamet, aby se vsechna data natvrdo prepsala novejma. Pak zase tovarni nastaveni.

Odesláno

Destrukci bych se rád vyhl, ale chápu, že by to byl nejlepší způsob smazání všech dat.

@People: Víc hlav, víc ví. Na iPhone foru jsem založil podobné vlákno, ale zatím bez odpovědi. Asi nejsou tak sdílní, jako lidi tady :)

Odesláno

pokud das smazat data a nastaveni a obnovit všechna nastaveni, tak tim to skončilo. Co resis? Tohle staci 99,9% populace. Jako nevim co mas v telefonu, ze te to tak stresuje. Moje fotky typu fotka u rybnika mi neprijde tak citliva, abych z toho mel neklidne spani i kdyby se k tomu někdo dostal. Takze pokud tam nemas foto perpetum mobile a nebo navod jak cestovat v case, tak to stejne nikoho zajímat nebude. Tva data zustanou pouze v icloudu a k tomu potrebujes sve apple ID, aby jsi se k tomu dostal a znovu obnovil iphone z icloudu.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...