wlad Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 Poprosil ma jeden moj priatel aby som sa popytal na nete ohladom tychto hodiniek, ktore zdedil. Ze ake su asi stare, aku mozu mat cenu, ci by ich niekto nekupil a v podstate vsetko... Hodinky vraj funguju. Na zadnom diely je: SWISS MADE - FABRICATION SWISSE, Výrobné číslo: 7868627 Na strojčeku: Zn. OMEGA WATCHC - SWISS 15 FIFTEEN. Dakujem! A ku fotkam: ja som ich nefotil
odklizec Odesláno 25. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2006 Vypadaji v peknem stavu, ale bohuzel nic specialniho to neni. Tnhle typ je bezne k dostani v kazdem bazaru tak v cene kome 2000SKK, ale ja bych za ne tolik nedal. Mozna by to chtelo lepsi fotku strojku?
Andreas Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 sohlasím s odklízečnem, v Praze je jich plno .... kolem 1000 - 2000 CZK
odklizec Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Jinak zrovna tohle vypada jako idealni strojek na prestavbu do naramkovych hodinek Pouzdro ani cifernik nic specialniho, ale strojek i z tech mizernych fotek vypada celkem pekne.
cigi Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 No vidíš odklízeči, ono to půjde. Jsem optimista.
Dali Odesláno 29. května 2006 Nahlásit Odesláno 29. května 2006 Mám doma prakticky ty samé a už se těší na nový futrál a až spolu vyrazíme do práce.
body3 Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 Mám doma ty samé, přestavba by se mi moc líbila, ale poraďte neznalému jak na to. Do čeho je dát? Díky za vaše rady.
odklizec Odesláno 30. května 2006 Nahlásit Odesláno 30. května 2006 To nebude tak jednoduche, protoze pouzdra na miru kapesnich hodinek se nedaji jen tak bezne koupit. Pokud je nekdo vyrabi, tak planovite pro prestavby, ktere i sam realizuje. Zatim jsem nikde nevidel prodavat samotna pouzdra na kapesni strojky. Takze jedina sance, pridat se do skupiny diskutujicich zde.. http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=1300
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se