Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Všem děkuju za informace, řeknu asi tolik : Za 12 000Kč, co by vyšly i s opravou , tak, aby vypadaly úžasně, + nějaký kožený řemen, to se mi vevyplatí. Na začátku května je chci kupovat a nechci čekat na případnou renovaci , pokud je bude mít nějaký člen , v suprovém stavu a nějaké podobné těm ukázaným, tak je vezmu, jinak půjdu do Hamiltonů Upraveno 7. února 2008 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Spiderer: Michale, kurec, tak vybíráš si pro sebe nebo pro mne??? Hodinky byly určené pro mne a nakonec budeš mít z Seik radost za mne
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 roon: To je škoda, že jsi z Prahy, moc bych si je přál vidět na vlastní oči.
Filipes Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 zase bys k nim měl hezkej vztah - když je zrenovuješ, než když koupíš "tuctový" Hamiltony
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Filipes: No, to je fakt už mi to i táta říkal. Zase si říkám, že Seika už mám dvoje, nějaká změna by taky nebyla na škodu. Uvidím, jak se to vyvrbí v dubnu, až to bude skutečně aktuální. Možná se pak zeptám , zda jej někdo nemá v krásném stavu a nechtěl by je prodat.
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Taky bude záležet na ceně, v případě, že cena se bude pohybovat nad 10 000Kč , tak se rozhodnu pro Hamiltony a raději doplatím za ryze sportovní chronograph. Upraveno 7. února 2008 uživatelem Peta-Biker
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Pokud by jsi chtel tak vsecny tri modely z teto diskuse ti muzu ukazat nazivo, treba pak zjistis, ze bez nich nemuzes zit No to by byla bomba, to bych uvital Doufam, ze pak neucitim silny vitr v penezence Vice SZ
spiderer Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Peta-Biker - jestli nejaky sezenu, tak ti dam vedet, ja je spis chci jako dalsi zajimavy hodinky do krabice pripadne na svatecni noseni Vintaznich kusu neni nikdy dost Takze neboj, budes prvni kdo se o necem dozvi
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2008 spiderer: Tak to doufám, víš přece, že jsem Tvůj věrnej odběratel :--)
Baker Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Tak do těhle Seik jsem se zamiloval, tyhle bych chtěl, přesně tak, jak jsou na obrázku Tady je mas: http://cgi.ebay.com/SEIKO-AUTOMATIC-CHRONO...1QQcmdZViewItem
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Tady je mas: http://cgi.ebay.com/SEIKO-AUTOMATIC-CHRONO...1QQcmdZViewItem No hodinky jsou hodne pekny, ale ten strojek vypada velmi zanedbane, to jest je potreba pocitat s par tisici za servis.
New Milis Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Jen v poslední době mi příjdě, že ty Hamiltony se začínaj hodně množit, začínají být hodně profláknuté... Nicméně si protiřečím , co vlastně taky chci, že??? Hamiltony mi přijdou ryze sportovní na kovu, ta Seika jsou taková decentní, ale krásná Profláknuté tuctové Hamiltony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 New Milis: No, téda, ty jsou překrásné !!! Co je to za řemen??
New Milis Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 New Milis: No, téda, ty jsou překrásné !!! Co je to za řemen?? Díky, taky se mi líbí... Řemen je skvělej a je od Simona - zdejšího předního dodavatele ručně šitejch řemenů.
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Baker : Ano, to jsou přesně ony, je tam ještě dlouhá doba do konce. Cena se ještě si myslím dost vyšplhá, chtělo by to nějaký rozumný příhoz těsně před koncem, na tohle je odborník NIGHTinGALE
xmenm05 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Přimlouval bych se za Seika ... sice si je budeš muset vypiplat, ale zase získáš vztah ... Sám Milis asi potvrdí, že když se hodinky jen tak koupí, není to úplně ono ...
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Jak to tak vidím, budu muset šetřit na dvoje , jedny Hamiltony a druhé Seika Tohle fórum je fakt zhouba , člověk tady jednou příjde se jen mrknout na pár hodinek a už tady zůstane věčně, hodinky jej prostě "lapnou " a nepustí
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2008 ... a začínalo to tak nevinně s Orange Monstery, jen abych měl nějaké stylové a pořádné "chlapské hodinky "
M916 Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Odesláno 8. února 2008 Tak do těhle Seik jsem se zamiloval, tyhle bych chtěl, přesně tak, jak jsou na obrázku... Myslíš třeba zhruba takovýhle? Číselník sice není ve 100% stavu a bude třeba vyčistit, ale jinak jsou O.K. a připouštím, že by mohly být i k mání Když tak pošli zprávu, tohle není prodejní vlákno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se