max Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 co to může být? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 max: Nejsou to otevřená Seika stará-chronography???
afrikab Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 max: Nejsou to otevřená Seika stará-chronography??? Pochybuju, kdyz pominu, ze ten kalibr 6139/6138 vypada jinaka (mel jsem ho doma). Tak by si Seiko urcite na svuj vytvor vyrazilo aspon nazev. Tohle vypada jako nejaka cinska minyota.
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 (upraveno) Taky bych rekl, ze to neni ani 6138/6139 (Seiko). to Afrikab : uz jsem videl i neznacenou 6138, kazdopadne ta vypada jinak jak uz je psano vyse. Rekl bych, ze je to nejaka cina. Upraveno 7. února 2008 uživatelem roon
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Čína jak vyšitá a to ještě asi né moc kvalitní. Kalibr 6138 má kvalitní povrchové zpracování (to neznamená že líbivé) :-)
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Čína jak vyšitá a to ještě asi né moc kvalitní. Kalibr 6138 má kvalitní povrchové zpracování (to neznamená že líbivé) :-) Kazdemu se libi neco jineho, ale 6138 opravdu neni vrchol krasy ani pro milovnika Seiko jako jsem ja .
safi Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Kazdemu se libi neco jineho, ale 6138 opravdu neni vrchol krasy ani pro milovnika Seiko jako jsem ja . Plně souhlasím, to ostatně měl být smysl mého příspěvku
roon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Odesláno 7. února 2008 Plně souhlasím, to ostatně měl být smysl mého příspěvku Neboj to jsem pochopil jinak pro ty co si nevybavuji jak vypada 6138 prikladam fotku. A tomu, ze strojek na fotce u dotazu je cina nasvedcuje i ten plastovej vymezovaci krouzek.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se