Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Upgrade ... Správně ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Správně ..... Ja vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Upgrade ... A kde je recenze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 A kde je recenze? Fortis recenze nepotřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Fortis recenze nepotřebuje Potrebuje, ja nejaky chci a vubec nevim ktery Asi jsem do Fortisu jeste nedospel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 A kde je recenze? Tady: Hodinky jsou super, doporucuji vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Asi jsem do Fortisu jeste nedospel Fortis je víra, bud je chces nebo ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Fortis je víra, bud je chces nebo ne Ja je chci, ale vzdycky me zabrzdi velikost tech, ktery se mi libi - jsou to hrozny kusy zeleza i kdyz se vetsinou uvadi snad 42mm To na mym podvyzivenym zapesti vypada jak nepovedenej vtip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Ja je chci, ale vzdycky me zabrzdi velikost tech, ktery se mi libi - jsou to hrozny kusy zeleza i kdyz se vetsinou uvadi snad 42mm To na mym podvyzivenym zapesti vypada jak nepovedenej vtip.. Být Tebou, tak se toho nebojím. Tady máš dvoje B42 na jednom z nejhubenějších zápěstí (max. 16,5cm) a podle mě to jde. (Až na ty chlupy, ale za to Fortis nemůžou.) Nosím i větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Fortis recenze nepotřebuje Ale potřebuje....už mám námět na další článek na úvodní stránku chronomagu - týdenní ostré testování Ypových Fortisů....už se dlouho nezkoušel ten Kamilův test s mrazákem a vroucí vodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 28. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2008 Sem s nim... mam B42 Marinemaster a rad si poctu i o jinych modelech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2008 Dovolím si bez dovolení parazitovat na tomto vlákně a představit další GMT model od značky Fortis. Bakerova recenze vystihla vše podstatné, rozdíl mezi černou a bílou verzí je pouze v číselníku,ručkách a průhledném dýnku - možná bych doplnil Bakera: luneta je otočná obousměrně. Fotografie ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Quartz Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 ach jo, že já se sem vůbec díval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dukna Odesláno 6. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2008 ... parádní hodinky ... ještě, že u nás v Zapadákově nic takového nevedou ... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 Velice pěkné hodinky, přesnost perfektní. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 To je super ze jsi se Ronine ozval na na tri roky starou recenzi pochybuju ze je Baker jeste ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 17. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2011 To je super ze jsi se Ronine ozval na na tri roky starou recenzi pochybuju ze je Baker jeste ma Celkově má talent na vyhrabávání starých vláken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry1 Odesláno 22. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2012 Hodinky jsou to báječný a jsem rád že je vlastním.Nevidím důvod proč vlákno neoživit pokud se líbí.Jen pololidi se mohou divit a přiživit na vlákně.,nebo je to jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2012 Ač nejsem moc zastáncem mechanickejch hodinek, tak tyhle Fortisky mě fakt dostaly. Parááda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Viktore, parádní fotky...! měl jsem je nedávno na ruce:+ ten oboustranný antireflex je u nich parádní, bál jsem se dotknout prstem, že polámu ručičky- fortisácký tahy mi nějak nesedí PS: mně na počítání piv stačí indexace do 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se