Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Baker napsal:
Aktualni stav ...

1 ks - Spiderer

2 ks - 3dny

1 ks - Dlabka

1 ks - Hugo14

1 ks - leonid

1 ks - Radimk

2 ks - Jivl

1 ks - vojt

1 ks - kjubick

1 ks - typograf

Pokud je to možné, přihlásil bych se rovněž o jeden.

Díky

Návštěvník ico8899
Odesláno

Ahoj,pokud ještě není pozdě,vezmu si také jeden

dík ICO :thumbsup_anim:

Odesláno

Takze stav:

1 ks - Spiderer

2 ks - 3dny

1 ks - Dlabka

1 ks - Hugo14

1 ks - leonid

1 ks - Radimk

2 ks - Jivl

1 ks - vojt

1 ks - kjubick

1 ks - typograf

1 ks - bedan

1 ks - ico8899

Takze 14 ks, hodil by se jeste jeden zajemce at jich vezmu 15. Pri takovem poctu uz to muzem potisknout logem chronomagu :D

Zitra rano zaviram a objednavam.

Odesláno

1 ks - Spiderer

2 ks - 3dny

1 ks - Dlabka

1 ks - Hugo14

1 ks - leonid

1 ks - Radimk

2 ks - Jivl

1 ks - vojt

1 ks - kjubick

1 ks - typograf

1 ks - bedan

1 ks - ico8899

2 ks - jovani

3 ks - M916

Celkem 19 ks, kdo to bude balit to nevim :D

Odesláno

Bylo by řešení, když se dohodnou lidi z ruznejch měst a vždy by se poslalo pár boxů někomu najednou a ostatní si přijedou............ Já jsem z Prahy a nedělá mi to problém. Hodit do LBC také není problém, ale až koncem února.

Jinak nic proti chronomagu, ale prosil bych bez loga <_< Dost pochybuju, ze ho natisknou nějak pěkně..............

Odesláno
  Baker napsal:
1 ks - Spiderer

2 ks - 3dny

1 ks - Dlabka

1 ks - Hugo14

1 ks - leonid

1 ks - Radimk

2 ks - Jivl

1 ks - vojt

1 ks - kjubick

1 ks - typograf

1 ks - bedan

1 ks - ico8899

2 ks - jovani

3 ks - M916

Celkem 19 ks, kdo to bude balit to nevim :D

Já se jednou uvolil na strelectvi.cz že koupím náboje pro ostatní. Celkem toho bylo asi 15500Ks a už nikdy víc :crying_anim02: Když nasčítám čas a telefon co jsem tomu věnoval, tak jsem v tom docela zahučel :thumbsup_anim:

Odesláno
  Dlabka napsal:
Bylo by řešení, když se dohodnou lidi z ruznejch měst a vždy by se poslalo pár boxů někomu najednou a ostatní si přijedou............ Já jsem z Prahy a nedělá mi to problém. Hodit do LBC také není problém, ale až koncem února.

Pokud by se dohodli aspon lidi z Prahy, byla by to pomoc.

Odesláno
  Dlabka napsal:

Jinak nic proti chronomagu, ale prosil bych bez loga <_< Dost pochybuju, ze ho natisknou nějak pěkně..............

Já to v pohodě do konce února vydržím, až sem do Lbc Dlabka případně pojede, eventuálně už slyším Spiderera, jak se hlásí, že mi to vezme, zabalí a pošle, když už má moji adresu :lol2: :lol2: :lol2: , on je to kluk hodná!

Odesláno
  M916 napsal:
Já to v pohodě do konce února vydržím, až sem do Lbc Dlabka případně pojede, eventuálně už slyším Spiderera, jak se hlásí, že mi to vezme, zabalí a pošle, když už má moji adresu :lol2: :lol2: :lol2: , on je to kluk hodná!

Kulovy, prijedes do Prahy a dame pivko a ja ti slavnostne predam vsechny boxy ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...