AndyAaron Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2017 Prekvapilo me, ze tu mistr Nestler nema vlakno. Nebo blbe hledam. Kazdopadne mi prislo jako dobrej napad mu ho zalozit. Ozval se, projevil zajem, prijel si pro hodinky a zaplatil To vse v bleskovem case. Takze vse v nejlepsim poradku a rozhodne muzu doporucit.
Honza.manta Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Mám to podobně. Rychlá a perfektní domluva. Přijel, vzal si a bylo. Díky za obchod.
Nestler Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Odesláno 5. září 2017 Ahoj panove, mate pravdu, nemam ho a diky za zalozeni a pozitivni komentare:-)
EngineerHack Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Odesláno 16. října 2017 Perfektna komunikacia, rychla platba a super pokec.Clen ako treba!Mozem len odporucit.
casiotron Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 S Petrem jako kupujícím výborná komunikace, blesková platba. Mohu jen a jen doporučit. Děkuji.
Kristian.nov Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Bezproblémový, rychlý obchod, doporučuji!!
actionman1 Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2019 Vsetko tak ako bolo dohodnute, super komunikacia. Dakujem za obchod.
beeman Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Sehnal mi nesehnatelne, a zadarmo, diky diky :-)
igor261069 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Nehodinkovy obchod, vse OK. Diky I.
Slim_brno Odesláno 19. března 2021 Nahlásit Odesláno 19. března 2021 Příjemné povídání, blesková platba, všechno bez problémů. Tak by tady měly vypadat všechny obchody Díky!
Jirkasirka Odesláno 3. dubna 2021 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2021 Petr je takový ten člen, kterých je tady třeba. Vše super, maximální spokojenost...doporučuji a kdykoliv znovu! Díky za vše
venousek68 Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Obchod s Nestler byl super a doporučuji na 100%. Hodinky byly posílané přes Zasilkovnu a takto dobře zabalený balík jsem ještě neviděl, navíc vždy reagoval pohotově a vždy zodpověděl všechny moje dotazy. Určitě až bude mít další hodinky, které se mi libí, tak nebudu váhat s ním udělat obchod.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se