Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Hodinky pro případ zombie apokalypsy. Pořádný švýcarský nůž mám, ještě musím nechat nabrousit mačetu... Ale vážně 43mm lug-to-lug je super a jsem rád, že někdo dělá hardcore vojenské hodinky pro mocnými zápěstími neobdařené jedince. Zakoupeny na eBay, rok a půl staré, gumový řemínek nepříliš opotřebovaný, ale já mám zulu prostě raději. Přemýšlel jsem, jestli nedošetřit na mechanické, ale myslím, že hodinkám tohoto druhu quartz sluší tak nějak víc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Super. Parádní tooly. Já pořád přemýšlím, že vezmu Caboty, ale tohle se mi taky dost líbí. Jdu hledat kolik stojí mechaniky.
01axel01 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Parádní ! Jen přemyšlím kde si vzal tolik ryže
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Parádní ! Jen přemyšlím kde si vzal tolik ryže Nechodíš do Lidlu?
Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Já jsem tu rýži tady od někoho odkoukal - nevím už, kdo tady fotil na rýži, ale řekl jsem si, že to zkusím taky ;-)
01axel01 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Já jsem tu rýži tady od někoho odkoukal - nevím už, kdo tady fotil na rýži, ale řekl jsem si, že to zkusím taky ;-) Ale fotka stěma stínama a ryží vypadá moc pěkně. Ta se mi moc líbí Upraveno 4. září 2017 uživatelem 01axel01
Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Ale fotka stěma stínama a ryží vypadá moc pěkně. Ta se mi moc líbí No, já se fotografii pár let věnuju, ale jiným žánrům (hlavně streetfoto), a ten nápad s rýží mi připadl zajímavý - má to strukturu a zároveň to "nekřičí" a když budu fotit hodinky na prodej, dají se do té rýže pěkně zašoupnout třeba bokem a fotit detail korunky apod. Musím si ve volné chvíli najít, kde jsem to tu viděl, a poděkovat dotyčnému za tip :-) Super. Parádní tooly. Já pořád přemýšlím, že vezmu Caboty, ale tohle se mi taky dost líbí. Jdu hledat kolik stojí mechaniky. Díky. CWC mám G10 od zdejšího člena a jsou nádherné. Nicméně je mám na fajnové nošení. Bylo by mi líto je poškrábat, když od roku 89 dodnes vydržely v nádherném stavu. Navíc WR jen 30 m. Takže i když jsou to tooly, tak nějak nejde k nim jako k toolům přistupovat. U těch Marathonů mi nebude nějaký ten šrám vadit, nebudu se bát vzít je na vandr apod.
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 No, já se fotografii pár let věnuju, ale jiným žánrům (hlavně streetfoto), a ten nápad s rýží mi připadl zajímavý - má to strukturu a zároveň to "nekřičí" a když budu fotit hodinky na prodej, dají se do té rýže pěkně zašoupnout třeba bokem a fotit detail korunky apod. Musím si ve volné chvíli najít, kde jsem to tu viděl, a poděkovat dotyčnému za tip :-) Díky. CWC mám G10 od zdejšího člena a jsou nádherné. Nicméně je mám na fajnové nošení. Bylo by mi líto je poškrábat, když od roku 89 dodnes vydržely v nádherném stavu. Navíc WR jen 30 m. Takže i když jsou to tooly, tak nějak nejde k nim jako k toolům přistupovat. U těch Marathonů mi nebude nějaký ten šrám vadit, nebudu se bát vzít je na vandr apod.Jestli ty G10 nejsou ty moje taky byly z roku 89
Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Jestli ty G10 nejsou ty moje taky byly z roku 89 No jo, jsou Ten, kdo mě tehdy předběhl, si to rozmyslel a tak je rovnou střelil mně. Jsou fakt parádní. Teď čekám na 3 nocé NATO strapy, pak sem dám fotky. Ty hodinky si přímo říkají o střídání strapů.
Dokusan Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Ja si je asi koupím znovu. Vůbec nevím, proč jsem je tenkrát prodal.
Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Mimochodem: Ten zulu strap je odtud:http://www.crownandbuckle.com/green-camo-hd-nato-18mm-ballistic-nylon.htmlA myslím, že je fakt hodně dobrý. Samozřejmě se uvidí po delším nošení, ale první den naprostá spokojenost ;-)
zekon7302 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Gratuluji, ta velikost je super, já šel do automatu, ale čekal jsem cca půl roku, vyplatilo se. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Mám k tomu i ten voňavý kaučuk, nějaké řemeny(dá se slušně blbnout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kojotisko Odesláno 4. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Gratuluji, ta velikost je super, já šel do automatu, ale čekal jsem cca půl roku, vyplatilo se. Ten tah vypadá skvělě! Mimochodem - udělalo na mě dojem, že jedna youtuberka tyhle hodinky (automaty) vyprala v pračce a přežily to bez ztráty kytičky :-)
nividic Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 (upraveno) Zekon: Dycky když je vidím, tak mě to bere, co na nich furt mám??? Upraveno 4. září 2017 uživatelem nividic
qwecko Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Sorry za OT ale neda mi nespytat sa...Zekon:na fotkach hodiniek na tahu je datumovy veniec biely ale na tych dalsich je cierny...ak sa mozem spytat na kolko vyde taka vymena?Diky
zekon7302 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jo, výměnu jsem provedl já, nevím kolik si vezme hodinář, za věnec(origo eta) jsem dal tuším pětikilo i s poštou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se