radasw Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Zdravím, uvažuji o koupi dalších hodinek. https://www.christopherward.co.uk/events/half-price/c5-malvern-slimline-b36a11 Líbí se mi tyto, měly by mít i ETU 2801, myslíte, že se za tu cenu vyplatí? Hledám nějaké s koženým řemínkem, kvalitními součástkami a jednoduchým desingem, vhodné jak k tričku, tak i k obleku.
Pavel87 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Tak pokud ti nevadí manuální nátah a absence zobrazení data, tak k obleku jsou určitě vhodné a za tu cenu parádní. Ovšem k tičku nevím nevím...
Dokusan Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Ahoj, asi budou mít Sellita SW200-1, což je ve své podstatě ETA. Jen jedno upozornění - možná to víš - mají pouze ruční nátah. Jinak ty hodinky jsou fajn a za tu cenu (50% sleva) parádní. Navíc máž 60/60 záruku, do 60ti dní je můžeš vrátit. EDIT: Kolega byl rychlejší Upraveno 11. září 2017 uživatelem Dokusan
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Jestli máte nějaký lepší návrh, tím líp. Jinak se mi líbí ještě SEIKO. K tomu tričku, většinou nosím třeba chinos a bílé/černé triko, případně jednobarevné polo, svetry. Nemyslím tím žádné nápisy apod. Poměr cena/výkon je dle Vás tedy dobrý?
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Díky Vám oběma, tak do nich asi nakonec půjdu , ruční nátah mi nevadí, hlavně ať vydrží
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 O těch jsem taky uvažoval, ale předtím jsem měl díky neuváženému nákupu modré Festiny, tak jsem chtěl změnu. Ale díky za návrh, ještě to asi zvážím
Pavel87 Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Ještě mě napadá, jakou máš ruku? Myslím jestli ti nebudou malé? Taky jsem chtěl Wardy (C5, 39 mm v průměru) a nakonec jsem skončil u 43 mm Seiko...
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Ještě mě napadá, jakou máš ruku? Myslím jestli ti nebudou malé? Taky jsem chtěl Wardy (C5, 39 mm v průměru) a nakonec jsem skončil u 43 mm Seiko... Musel bych změřit, ale nepřipadá mi nějak velká.
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Díval jsem se i na videa, myslím, že 40 mm v průměru by stačit mělo.
Kluk jako buk Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 K tričku úplně v pohodě. Nevím, proč by nemohly.Kvalitní budou, poměr cena/výkon bezkonkurenční. 40 mm bez lunety zase není tak málo. Myslím, že na ruce budou působit trochu větší.Co se týče barvy, taky u nich většinou koukám na modrou variantu, ale ta bílá bude mnohem univerzálnější. Spíš záleží na tom, co nosíš.Pokud je skutečně vezmeš, pochlub se prosím potom s fotkama.
Dokusan Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Někde tady jejich fotka byla. Vypadají pěkně, já měl C5 Automatic MKII a ty jsou vyšší.
radasw Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 (upraveno) Většina jejich hodinek se mi líbí, dokonce více než Seika a to mám hodně rád Japonsko...Teď jsem trochu investoval do notebooku a dalších věcí, takže kupovat je budu když tak, až mi přijdou peníze z brigády, což by mělo být zhruba do týdne. K tomu triku: osobně si myslím, že k obyčejnému bílému/černému triku se v klidu můžou nosit, v obleku možná vyniknou více, ale jako student jej doufám nebudu nosit pořád, takže hledám něco univerzálního, což ty Festiny, které jsem si koupil v mladické nerozvážnosti vážně nejsou . Mám ještě staré funkční vintage primky, ale ty jsou spíše přeci jen záležitost dekorace. Je tu však stále dilema: modrá x bílá? Chci aby nějaký čas vydržely... Nosím z 85 % různé košile, jednobarevná trika, svetry, pola, oblek na zkoušky. Btw. co říkáte na změnu umístění značky doleva? Upraveno 11. září 2017 uživatelem radasw
radasw Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Ještě jsem si prohlížel fotky na instagramu. https://www.instagram.com/p/BW_LWjbhUx8/?tagged=christopherward Ta bílá mi přijde dobře kombinovatelná se vším, ale ta modrá je pro mně samostatně hezčí. Uvažoval jsem, že bych si případně mohl časem nechat udělat pásek u Šímy, docela se mi líbí černé s červeným obšíváním, tan a zelené. Je to těžká volba.... Omlouvám se Vám, že s tím pořád otravuji
Harwey Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 kup co sa ti paci, aspon nebudes neskor lutovat:) a modra je krajsia;)
Toom Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Jak oblekovky nenosím, tak tyhle jsou moc hezký. Ani ta značka vlevo nijak neruší díky promyšlenýmu minimalistickýmu dizajnu. Ber oboje
Dokusan Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Tak tak, ber oboje. Kdykoliv do 60ti dnů jedny můžeš vrátit. Ale neváhej, už mám ty bílý v košíku, ale ještě jsem to neodeslal (a ani nevím jestli odešlu)
radasw Odesláno 12. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Půjdu do nich, ale asi vezmu spíše ty modré. Ještě si to promyslím ve 2 dnech, když je vykoupí, tak to budu brát jako osud
Pavel87 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Nevykoupí ;-) Buď chlap a vem osud do svých rukou (kup ti modré)...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se