Přejít na obsah

Seiko Alpinist - chci je?


Doporučené příspěvky

Zdravím místní diskutéry. Dostala se ke mně možnost pořídit Alpinisty z USA (bez cla), tj. poměrně levně. Momentálně mám černé Monstery...a jsem kapku bezradný. Monster je přeci jen docela masivní kousek, který se tak úplně nedá vzít ke košili, neb se pod ní prostě nevejde - místo nich by se hodilo něco univerzálnějšího. 

Teď dotazy: Kdo máte s Alpinisty zkušenost, fakt je to takový jaw-drop jak ,,všichni" píšou? Kolik to chce odvahy, aby si člověk takovou kaskádu barev vzal k obleku? Máte někdo zkušenost s výměnou prvních automatů (navíc ani ne rok starých) za druhé s tím, že ty, které budu po třeba měsíci míň milovat, se prodají (jako ,,ještě furt student" si sice můžu dovolit dvoje hodinky, ale svědomí mi to nějak nedovolí)? Je správný můj pocit, že nebudu chtít dát z ruky ani jedny? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na mojej menšej ruke sedia alpinisty skvele a zatiaľ budú asi jediné, ktoré si nechám dlhšie. 

s nosením ku košeli nemám žiadny problém, nijak sa mi to vizuálne nebije, určite sa podľa mňa nejedná o nejaké hrubé hodinky, ktoré by k tomu nepasovali. 

čo sa týka jaw-dropu, neviem, ide o to, kto s čím prichádza do styku, časom zovšednie asi všetko.

k výmene za monstra neporadím, ale čo určite viem jr, že mať iba jedny hodinky býva veľmi náročné, ak to človeka začne trochu viac baviť. ale s alpinistmi by som si to dočasne asi vedel predstaviť.

akurát ma trochu štve presnosť, na rozdiel od evidentne všetkých naokolo mi za deň urobia aj cez 10s do mínusu, ale zatiaľ sa mi ich otvárať ešte nechce a nastaviť čas raz za týždeň zvládnem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď. 

 

V jiném vlákně jsem narazil na tenhle eshop. http://www.gemnation.com/watches/Alpina-Startimer-Pilot-AL525G3S6-43921.html

Tohohle bych se z hlediska křiklavosti/možnosti vzít třeba i k obleku bál míň, než Alpinistů, na druhou stranu...pokud bych se pak chtěl zbavit tohohle nebo Monsterů, skoro jistě půjdou Monstery, že ano? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

o Hyriu:

Ale tady srovnáváš nesrovnatelné, i když ve stejné cenové hladině.

Seika, i přez divočinu na cifru jsou univerzály, k obleku se zavřenýma očima, radši oběma, se dají taktéž.

Alpiny s pilotním lookem jsou uplně z jiného soudku ( možná pro mě i proto že pilotky pro jejich prázdnotu na cifru nemusím).

Jsou více "mezi lidi", ale tváří se netečně, až arogantně, nespolečensky, spíš technicky. 

Seiko se zase cítí líp v přírodě, na kolibě, prostě na vzduchu a při tom jim nic nebrání sedět večer v divadle.

Já bych volil Alpinisty, už jen pro to, že se mi líbí snad 5 let ( a nemít druhou zbytečnou díru do cifru, tak jsou už doma) a řada Alpinist má u Seika pěknou historii. A jestli se se ptal na likviditu-  se Seikem bych neviděl problém.

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vem alpinisty, pro mě nejlepší hodinky co jsem měl a to jak pohodlností/zábavností a to když to píšu, tak mám na ruce moony. Navíc jsou o level výše než Monstra a právě na rozdíl od spousty místních mi příjdou jako super univerzály. Jdu je asi objednat sakra :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za rady, je pravda, že kupovat ty pilotky jen proto, že jsou hezký (ale ne dokonalý) a levný, je blbost...i když Alpinisty na svém seznamu taky nějak nemám. Alpinisty ještě zvážím. Mimochodem netušíte někdo, jak dlouho by ještě mohly být v prodeji?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...