vito Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Zdravím všechny,mám chronograf se spolehlivým strojkem Myiota OS 20. Do nedávna šly hodinky spolehlivě a přesně, až najednou ze dne na den se předešly cca o 5 minut a zase šly normálně. Po seřízení šly nějaký čas dobře, pak zase skokem dopředu o cca 2 minuty a zase šly normálně. Setkal se někdo s takovýmhle problémem a čím je to způsobeno? Zajímavé je, že se to stalo vždy, když byly v šuplíku.Budu vděčný za každý názor, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Jak je na tom baterka? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Jak píše Orol zkus novou baterii Jak jí tam máš dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 24. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Nějaké dva roky. Taky mě to napadlo, ale chtěl jsem názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Já myslím, že to nebude baterkou.Asi to bude fejk. Myiotu jsem ještě neviděl, zato Miyotu ano .... Upraveno 24. září 2017 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 25. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Bert: Velmi vtipné, můžu se potrhat smíchy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Tak to jsem opravdu rád, že se můžeš potrhat smíchy. Víš, původně jsem chtěl napsat něco o pitomci, který ani neumí opsat název strojku, který má v hodinkách, a prohazuje písmena I a Y. Pak jsem si to ale rozmyslel, a napsal příspěvek v mnohem přátelštějším duchu. Ty jsi se poučil a nacvíc zasmál. Příště se Ti to určitě povede již napoprvé. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se