McStinger Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Kdyby to někoho zajímalo https://trashhero.org Už vidím, ako sa fórum bude hemžiť wristshotmi pri kope plastových fliaš Přímo Krabi není nic, co by stálo za ztrátu času. Kousek je Railay beach, hezké místo, ale plné lidí. Vybodl bych se na to. Nezavádzaj prosím. Ao Nang (nie Krabi) je blbé veľké letovisko, ale zároveň štartovacia stanica na gýčové ostrovy s krásnou vodou a plážami (Ko Hong, Ko Poda napr.), je ku nim najbližšie. Z Ko Poda sa za odlivu dá prejsť suchou nohou na Ko Poda Nok, to je tiež zážitok, ktorý stojí za to. Railay beach je podpriemerná pláž. V okolí Krabi samotného je kopec veľmi zaujímavých miest, dostupných skútrom. Wat Tam Seua napríklad. ale je sakra rozdíl mezi lidma co cestují aby něco poznali a klasickými dovolenkáři. Iste, všetci turisti radi chodia tam, kde iní turisti nie sú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Už vidím, ako sa fórum bude hemžiť wristshotmi pri kope plastových fliaš Nezavádzaj prosím. Ao Nang (nie Krabi) je blbé veľké letovisko, ale zároveň štartovacia stanica na gýčové ostrovy s krásnou vodou a plážami (Ko Hong, Ko Poda napr.), je ku nim najbližšie. Z Ko Poda sa za odlivu dá prejsť suchou nohou na Ko Poda Nok, to je tiež zážitok, ktorý stojí za to. Railay beach je podpriemerná pláž. V okolí Krabi samotného je kopec veľmi zaujímavých miest, dostupných skútrom. Wat Tam Seua napríklad. Iste, všetci turisti radi chodia tam, kde iní turisti nie sú Přečti si ještě jednou, co jsem napsal a na co jsem reagoval, než se začneš čílit, chytrolíne:-). Kromě toho - Qwiddo se ptal na názor, tak jsem mu svůj řekl, pokuď s tím máš problém, dej si ledovou sprchu:-). K té poslední větě - mluvíš o úplně něčem jiném, než jsem měl na mysli já:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Hele, kam mam jit v Chiang Mai, abych vohromil pani nejakym tajnym tipem? A nebude tam ted chcat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Přečti si ještě jednou, co jsem napsal a na co jsem reagoval, než se začneš čílit, chytrolíne:-). Kromě toho - Qwiddo se ptal na názor, tak jsem mu svůj řekl, pokuď s tím máš problém, dej si ledovou sprchu:-). K té poslední větě - mluvíš o úplně něčem jiném, než jsem měl na mysli já:-).Nechytrolínuj, prosím Ťa. Nikde som sa nečílil, z čoho tak usudzuješ? Iba diskutujem, rovnako ako Ty. Plus som trochu žartoval, aj smajlíky som dal. Nemusíš hneď útočiť, zatiaľ proti Tebe nič nemám, na rozdiel od zvyšku fóra. Zmizík: Mae Rim, pekné vodopády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 (upraveno) Ok, dik, du to vocekovat. Nebudou tam lidi? Upraveno 25. září 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Napísal som A a nenapísal B. Vodopády sa volajú Mae Sa. Mae Rim je okres severne od Chiang Mai. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Tak ty vole nakonec budu este u pani za peknyho blba. Jestli uz nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Vodopády sú v tom okrese , aj kopa nejakých ďalších atrakcií, všetko na jednej ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Nechytrolínuj, prosím Ťa. Nikde som sa nečílil, z čoho tak usudzuješ? Iba diskutujem, rovnako ako Ty. Plus som trochu žartoval, aj smajlíky som dal. Nemusíš hneď útočiť, zatiaľ proti Tebe nič nemám, na rozdiel od zvyšku fóra. Nechytrolínuj, prosím Ťa. Nikde som sa nečílil, z čoho tak usudzuješ? Iba diskutujem, rovnako ako Ty. Plus som trochu žartoval, aj smajlíky som dal. Nemusíš hneď útočiť, zatiaľ proti Tebe nič nemám, na rozdiel od zvyšku fóra. Přes své smajlíky přehlédls mé:-). A sorry, "Nezavádzaj prosím." neznělo moc přátelsky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Internet je drsné miesto. Všetci sú neustále v strehu a čakajú, kto na nich zaútočí. Človek musí vysvetľovať, že nie je tesne pred infarktom a že slovo prosím použil v starodávnom tvare, kedy znamenalo prosbu, prípadne prejav slušnosti a úcty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ja souhlasím s tím že bkk je určitě zážitek, aspoň 3 dny bych zůstal, co se týče chiang Mai byl jsem letos na jaře až tak mne to neoslovilo kousek od chiang rai je v Laosu gibbonexperience https://www.gibbonexperience.org to bylo skvělý a mohlo by se paní líbit.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Bkk 100% nebudeme. Je rozumny teda booknout ubytko phuket-lanta-phuket a podnikat moto/lod vylety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Upřímně řečeno, já bych se v tomhle časovým presu možná vykašlal i na tu Lantu a jezdil bych na výlety z Phuketu. Cestou tam a zpět zabiješ dva dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 (upraveno) Speedboat 1,5 hod, ferry 4 hod, bus 5 hod.To mi neprijde nejak extra silene ta hodka a pul. Upraveno 26. září 2017 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Quiddo přesně tak, přejezd Phuket - Lanta je úplně v pohodě, ráno Phuket check-out a na hotelu na Lantě jsi dřív, než bude vůbec možný check-in. Určitě vem speed-boat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 (upraveno) Domnievam sa, že tipov tu odznelo dosť. Je z nich vidieť, že každý preferuje niečo iné. Takže finálne by si sa asi mal rozhodnúť sám, kam a na ako dlho, na webe je informácií a hlavne fotiek dosť. decebal radí robiť výlety z Phuketu, čo nie je zlá rada. Ja naopak by som vypadol inam a na Phukete strávil minimum času. Čo sa týka presunu, osobne by som to zobral loďou. Po súši to vyzerá nie moc ďaleko, ale v Thajsku sa cestuje pomerne pomaly a okrem toho hore je hrdlo most do Phang Nga, kde sa to môže zasekať, už som to zažil dvakrát a nechodievam tam každý týždeň. Ale zase prejdeš aj po súši samozrejme. edit: vidím, že sme za loď dvaja. Niekto proti? Upraveno 26. září 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ja to vidim nasledovne: 21.12. priket a ubytovani na Phuketu okolo Nai Harn Beach25.12. odjezd na Lantu a ubytovani asi v jizni casti? (muzete prosim poradit pekne lokality?)30.12 odjezd na phuket a ubytovani okolo Patong beach1.1. odlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Domnievam sa, že tipov tu odznelo dosť. Je z nich vidieť, že každý preferuje niečo iné. Takže finálne by si sa asi mal rozhodnúť sám, kam a na ako dlho, na webe je informácií a hlavne fotiek dosť. decebal radí robiť výlety z Phuketu, čo nie je zlá rada. Ja naopak by som vypadol inam a na Phukete strávil minimum času. Čo sa týka presunu, osobne by som to zobral loďou. Po súši to vyzerá nie moc ďaleko, ale v Thajsku sa cestuje pomerne pomaly a okrem toho hore je hrdlo most do Phang Nga, kde sa to môže zasekať, už som to zažil dvakrát a nechodievam tam každý týždeň. Ale zase prejdeš aj po súši samozrejme. edit: vidím, že sme za loď dvaja. Niekto proti? Decebal to radí hlavně z důvodu nedostatku času. Jinak by samozřejmě vypadl z Phuketu taky, resp. by na Phuket vůbec nejel:-). Jinak samozřejmě lodí, a v tom případě speedboat, jde o čas. Bamboo bay - Baan Phu Lae bungalows - tip od kamarádky, ale je to prý hodně klidné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ja to vidim nasledovne: 21.12. priket a ubytovani na Phuketu okolo Nai Harn Beach25.12. odjezd na Lantu a ubytovani asi v jizni casti? (muzete prosim poradit pekne lokality?)30.12 odjezd na phuket a ubytovani okolo Patong beach1.1. odlet Pokud chceš bydlet v jižní části, nechceš za ubytko nechat majlant v Pimalai, ale chceš bydlet aspoň trošku slušně, tak Anda Lanta Resort. Byl jsem a úplně v pohodě. Privátní pláž, na pláži kajaky zdarma k půjčení, národní park s opicema a nádhernou pláží hned za rohem. Ale pozor, je to už fakt docela daleko od míst, kde to po večerech trošku žije... To co doporučuje decebal, tak je takový ten klasický thajský baťužkářský lowcost, někomu může asi vyhovovat, já bych to asi nedal. Nastartuj tripadvisor a čti recenze a prohlížej fotky. Těžko radit, každý očekává něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 26. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Uplnej backpackers lowcost urcite nechci a uplnej night life hype taky nepotrebuju, nicmene by bylo fajn mit kam vecer zajit obcas (ale pareni do rana nepotrebuju) .Na toho Silvestra chci v Phuketu fakt peknej hotel/resort, jinak takovej standard asi. Na zabookovani ubytka doporucujete standardne booking.com?Chtel jsem si tam navolit ze chci napriklad na ty posledni dva dny v Phuketu all inclusive, ale dovoluje mi to jen snidani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se