Přejít na obsah

Thajsko - itinerář

Doporučené příspěvky

Kdyby to někoho zajímalo 

https://trashhero.org

Už vidím, ako sa fórum bude hemžiť wristshotmi pri kope plastových fliaš :)

Přímo Krabi není nic, co by stálo za ztrátu času. Kousek je Railay beach, hezké místo, ale plné lidí. Vybodl bych se na to.

Nezavádzaj prosím. Ao Nang (nie Krabi) je blbé veľké letovisko, ale zároveň štartovacia stanica na gýčové ostrovy s krásnou vodou a plážami (Ko Hong, Ko Poda napr.), je ku nim najbližšie. Z Ko Poda sa za odlivu dá prejsť suchou nohou na Ko Poda Nok, to je tiež zážitok, ktorý stojí za to. Railay beach je podpriemerná pláž. V okolí Krabi samotného je kopec veľmi zaujímavých miest, dostupných skútrom. Wat Tam Seua napríklad.

ale je sakra rozdíl mezi lidma co cestují aby něco poznali a klasickými dovolenkáři. 

Iste, všetci turisti radi chodia tam, kde iní turisti nie sú ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Už vidím, ako sa fórum bude hemžiť wristshotmi pri kope plastových fliaš :)

Nezavádzaj prosím. Ao Nang (nie Krabi) je blbé veľké letovisko, ale zároveň štartovacia stanica na gýčové ostrovy s krásnou vodou a plážami (Ko Hong, Ko Poda napr.), je ku nim najbližšie. Z Ko Poda sa za odlivu dá prejsť suchou nohou na Ko Poda Nok, to je tiež zážitok, ktorý stojí za to. Railay beach je podpriemerná pláž. V okolí Krabi samotného je kopec veľmi zaujímavých miest, dostupných skútrom. Wat Tam Seua napríklad.

Iste, všetci turisti radi chodia tam, kde iní turisti nie sú ;)

Přečti si ještě jednou, co jsem napsal a na co jsem reagoval, než se začneš čílit, chytrolíne:-). Kromě toho - Qwiddo se ptal na názor, tak jsem mu svůj řekl, pokuď s tím máš problém, dej si ledovou sprchu:-). K té poslední větě - mluvíš o úplně něčem jiném, než jsem měl na mysli já:-).

Odkaz ke komentáři

Přečti si ještě jednou, co jsem napsal a na co jsem reagoval, než se začneš čílit, chytrolíne:-). Kromě toho - Qwiddo se ptal na názor, tak jsem mu svůj řekl, pokuď s tím máš problém, dej si ledovou sprchu:-). K té poslední větě - mluvíš o úplně něčem jiném, než jsem měl na mysli já:-).

Nechytrolínuj, prosím Ťa. Nikde som sa nečílil, z čoho tak usudzuješ? Iba diskutujem, rovnako ako Ty. Plus som trochu žartoval, aj smajlíky som dal. Nemusíš hneď útočiť, zatiaľ proti Tebe nič nemám, na rozdiel od zvyšku fóra.

Zmizík: Mae Rim, pekné vodopády

Odkaz ke komentáři

Nechytrolínuj, prosím Ťa. Nikde som sa nečílil, z čoho tak usudzuješ? Iba diskutujem, rovnako ako Ty. Plus som trochu žartoval, aj smajlíky som dal. Nemusíš hneď útočiť, zatiaľ proti Tebe nič nemám, na rozdiel od zvyšku fóra.

Přes své smajlíky přehlédls mé:-). A sorry, "Nezavádzaj prosím." neznělo moc přátelsky.

Odkaz ke komentáři

Domnievam sa, že tipov tu odznelo dosť. Je z nich vidieť, že každý preferuje niečo iné. Takže finálne by si sa asi mal rozhodnúť sám, kam a na ako dlho, na webe je informácií a hlavne fotiek dosť. decebal radí robiť výlety z Phuketu, čo nie je zlá rada. Ja naopak by som vypadol inam a na Phukete strávil minimum času.

Čo sa týka presunu, osobne by som to zobral loďou. Po súši to vyzerá nie moc ďaleko, ale v Thajsku sa cestuje pomerne pomaly a okrem toho hore je hrdlo most do Phang Nga, kde sa to môže zasekať, už som to zažil dvakrát a nechodievam tam každý týždeň. Ale zase prejdeš aj po súši samozrejme.

edit: vidím, že sme za loď dvaja. Niekto proti? :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

Domnievam sa, že tipov tu odznelo dosť. Je z nich vidieť, že každý preferuje niečo iné. Takže finálne by si sa asi mal rozhodnúť sám, kam a na ako dlho, na webe je informácií a hlavne fotiek dosť. decebal radí robiť výlety z Phuketu, čo nie je zlá rada. Ja naopak by som vypadol inam a na Phukete strávil minimum času.

Čo sa týka presunu, osobne by som to zobral loďou. Po súši to vyzerá nie moc ďaleko, ale v Thajsku sa cestuje pomerne pomaly a okrem toho hore je hrdlo most do Phang Nga, kde sa to môže zasekať, už som to zažil dvakrát a nechodievam tam každý týždeň. Ale zase prejdeš aj po súši samozrejme.

edit: vidím, že sme za loď dvaja. Niekto proti? :)

Decebal to radí hlavně z důvodu nedostatku času. Jinak by samozřejmě vypadl z Phuketu taky, resp. by na Phuket vůbec nejel:-). Jinak samozřejmě lodí, a v tom případě speedboat, jde o čas. Bamboo bay - Baan Phu Lae bungalows - tip od kamarádky, ale je to prý hodně klidné. 

Odkaz ke komentáři

Ja to vidim nasledovne:

21.12. priket a ubytovani na Phuketu okolo Nai Harn Beach

25.12. odjezd na Lantu a ubytovani asi v jizni casti? (muzete prosim poradit pekne lokality?)

30.12 odjezd na phuket a ubytovani okolo Patong beach

1.1. odlet

Pokud chceš bydlet v jižní části, nechceš za ubytko nechat majlant v Pimalai, ale chceš bydlet aspoň trošku slušně, tak Anda Lanta Resort. Byl jsem a úplně v pohodě. Privátní pláž, na pláži kajaky zdarma k půjčení, národní park s opicema a nádhernou pláží hned za rohem. Ale pozor, je to už fakt docela daleko od míst, kde to po večerech trošku žije...

To co doporučuje decebal, tak je takový ten klasický thajský baťužkářský lowcost, někomu může asi vyhovovat, já bych to asi nedal.

Nastartuj tripadvisor a čti recenze a prohlížej fotky. Těžko radit, každý očekává něco jiného.

Odkaz ke komentáři

Uplnej backpackers lowcost urcite nechci a uplnej night life hype taky nepotrebuju, nicmene by bylo fajn mit kam vecer zajit obcas (ale pareni do rana nepotrebuju) :).

Na toho Silvestra chci v Phuketu fakt peknej hotel/resort, jinak takovej standard asi.

Na zabookovani ubytka doporucujete standardne booking.com?

Chtel jsem si tam navolit ze chci napriklad na ty posledni dva dny v Phuketu all inclusive, ale dovoluje mi to jen snidani.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...