Honza.manta Odesláno 13. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2010 Dík za odkazy. Ten první obrázek je grandiózní. Jelikož jsem v tom zase dneska proležel půl dne, tak ty zbylé obrázky už mám prostudovaný (několikrát:-)) ZA ten první ještě jednou díky. p.s. Ty ostatní otázky v příspěvku byli asi tak moc de.il.í, že je škoda je asi komentovat:-)nebo se dočkám nějakého názoru či odpovědi. Taky jsem o bílém cifru přemýšlel, ale bílá zvětšuje a obávám se, že by působil dost prázdným a chudým dojmem. Jako příklad si vem PS2 "potapěč" - PS2 cifr je menší než PS1 a už tenhle působí prázdně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Taky jsem o bílém cifru přemýšlel, ale bílá zvětšuje a obávám se, že by působil dost prázdným a chudým dojmem. Jako příklad si vem PS2 "potapěč" - PS2 cifr je menší než PS1 a už tenhle působí prázdně. Asi máš pravdu,to mě nenapadlo. Tak bych to viděl na černé s černou lunetou. Sice klasika, ale krásná. Viděl jsem tady jedny hezký, co byli úžasně nafocený na pařezu. Majiteli gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Já mám bílý cifr výhledově v plánu U černého cifru vypadá bílá luneta dobře, nedobře naopak vypadá u červeného cifru. Alespoň mně se tam víc líbí černá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Já mám bílý cifr výhledově v plánu U černého cifru vypadá bílá luneta dobře, nedobře naopak vypadá u červeného cifru. Alespoň mně se tam víc líbí černá. Mně naopak sedí k modrému cifru a i k červenému, ale k černému mi připadá tak nějak rušivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novic Odesláno 14. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2010 Zrovna jsem jedny vyhrál na aukru, takže základ by byl. Červené,černá luneta. Když tak jsem hodím foto, teda jestli se hodí do tohoto vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2010 Zrovna jsem jedny vyhrál na aukru, takže základ by byl. Červené,černá luneta. Když tak jsem hodím foto, teda jestli se hodí do tohoto vlákna. Asi víme, které myslíš Nehodí, tady jsou jen renovované. Nicméně je tu i základní chlubící vlákno pro Igeny, odkaz v mém podpisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Trochu jsem se hrabal na webu Eltonu a našel tam ceník individuálních úprav. Týká se to tedy všech hodinek, nejen Sportů: http://www.prim.cz/sluzby.php?id=33 Ceník individuálních úprav: Motýlová spona ke koženému řemínku 550Frézování zadního víka - individuální popis 2 850Rytí zadního víka - individuální popis 650Individuální popis zadního víka laserem 950Individuální popis na bok pouzdra - frézování 4 500Individuální popis spony laserem 950Ruční rytí na korunku 1 900Kámen na korunku (výjma drahých kamenů) 2 400Kámen na číselníků (výjma drahých kamenů) 1 500Technická příprava číselníku včetně matrice na tisk - jedna barva 3 000Tisk číselníku dle individuální grafiky - jedna barva 1 400Technická příprava a výroba nástrojů pro reliéfní číselník individuální kalkulace, nejméně však 65 000Strojek kal. 94 a 98 - frézování na můstek soukolí nebo rotor 5 300Strojek kal. 94 a 98 - tisk na můstek soukolí nebo rotor 1 350Strojek kal. 94 a 98 - leštěné šroubky 1 600Krabička dřevěná - malá 1 500Krabička dřevěná - velká 2 500Kazeta na hodinky potažená kůží A4 3 900Ručně vázaná zákaznická kniha v kožené vazbě formátu A 4 12 000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Tak se mi konečně moje modré Sporty vrátily z reklamace. S kvalitou ruček jsem tentokrát spokojen. Bylo mi řečeno, že barva na ručkách nebude vypadat jako na ciferníku, což souvisí s tím, že je lakovaná nebo co. Korunka je také upravená, matná a s mírně zbroušenými okraji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Musím ti to pochválit - moc hezký - konečně zas nějaká hezká fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Musím ti to pochválit - moc hezký - konečně zas nějaká hezká fotka. Dnes jsem měl možnost se přesvědčit, že na živo vypadají ještě lépe. Barva číselníku je o něco světlejší než na fotce. Gratulace k pěkným českým hodinkám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Včera jsem volal do Eltonu, za 3800,- vymění nerez pouzdro, včetně lunety, sklíčka a korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Dnes jsem měl možnost se přesvědčit, že na živo vypadají ještě lépe. Barva číselníku je o něco světlejší než na fotce. Gratulace k pěkným českým hodinkám! To bylo na přímém slunečním světle Včera jsem volal do Eltonu, za 3800,- vymění nerez pouzdro, včetně lunety, sklíčka a korunky Jen pozor, že i takováto výměna může pár měsíců trvat. Upraveno 13. října 2010 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Zdravím všechny příznivce hodinek a zároveň prosím o radu. Dostal jsem cenovou nabídku od Eltonu na renovaci Igenu. Nutno říct, že ty vraky, které jim chci poslat po natažení fungují a ukazují čas docela přesně. Chci se zeptat, jestli v takovém případě má smysl platit za položky 1) Vyčištění,seřízení strojku bezvýměny souč, 2) Montážnípráce ( s výměnou součástek strojku). Není to žádná láce, tak bych se tomu chtěl vyhnout s tím, že bych strojek nechal seřídit později u hodináře, kde by to bylo asi podstatně levnější. Hodinkám vůbec nerozumím, ale tyhle se mi líbí, tak bych je chtěl dát do pucu, zvlášť, když jsou po otci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Rozhodně vypustit! Pokud máš dobrej strojek, vyčistí-promaže Ti ho každej slušnej hodinář za pár stokorun. V Eltonu je to fakt zbytečně drahý! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 pokud chces usetrit, sel bych kdyz uz obracenou cestou - poslat spolecne s vrakem jeden serizeny a vycisteny strojek. oni to pak smontuji dohromady a uzavrou v argonu, vyzkousi vodeodolnost atd... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Zdravím všechny příznivce hodinek a zároveň prosím o radu. Dostal jsem cenovou nabídku od Eltonu na renovaci Igenu. Nutno říct, že ty vraky, které jim chci poslat po natažení fungují a ukazují čas docela přesně. Chci se zeptat, jestli v takovém případě má smysl platit za položky 1) Vyčištění,seřízení strojku bezvýměny souč, 2) Montážnípráce ( s výměnou součástek strojku). Není to žádná láce, tak bych se tomu chtěl vyhnout s tím, že bych strojek nechal seřídit později u hodináře, kde by to bylo asi podstatně levnější. Hodinkám vůbec nerozumím, ale tyhle se mi líbí, tak bych je chtěl dát do pucu, zvlášť, když jsou po otci. Mas-li to hodinky po otci, radeji priplat par stokorun (co vim, tak servis strojku je v Eltonu okolo 1000 kc) a nech si udelat vsechno naraz ve fabrice. Ty hodinky si to zaslouzi, a i kdyz primky zvladne lokalni hodinar za 3 stovky, tak si myslim, ze na tom moc smysl setrit nema. Sudlit srdcovky hodinky kousek tuhle kousek tamhle neni podle mne nejlepsi cesta k uplne spokojenosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Já jsem poslal do Eltonu vše vyčištěné a opravené, nakonec nad svým místním hodinářem mám větší kontrolu, vše udělá perfektně, je to osobní, neanonymní kontakt. Po návratu jsem hodinky donesl už jen na drobné doseřízení, přeci jen v Eltonu nějakou dobu ten strojek ležel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Mas-li to hodinky po otci, radeji priplat par stokorun (co vim, tak servis strojku je v Eltonu okolo 1000 kc) a nech si udelat vsechno naraz ve fabrice. Ty hodinky si to zaslouzi, a i kdyz primky zvladne lokalni hodinar za 3 stovky, tak si myslim, ze na tom moc smysl setrit nema. Sudlit srdcovky hodinky kousek tuhle kousek tamhle neni podle mne nejlepsi cesta k uplne spokojenosti. No zejména vzhledem k tomu, jak se poslední dobou množí stížnosti na přesnost chodu v Eltonu renovovaných sportů, tak bych se přikláněl k verzi seřízení u hodináře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetti84 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Děkuji všem za rady, rozhodl jsem se, že nechám strojek seřídit u hodináře ještě před tím, než je pošlu do Eltonu. Neznáte někdo dobrého hodináře v Brně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 Chlapi,jak jste na tom s presnosti po renovaci? Do jake odchylky se vlezete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se