Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

No, už se to nějak nezdálo Manťákovi, taky nad tím kroutil hlavou, a jak má teda vypadat incabloc? zn.,,foto napoví"

Aha, už to vidím taky, ten rozdíl při mý slepotě je tak mrňavej :notworthy: no tak to budu muset ještě dodělat. Buď budu muset nechat u hodináře vyměnit kompletku, nebo budu muset vydrápat ten nápis z ciferníku :pokey:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

second servis: teď jsem z toho jelen. Tak co tam teda v těch hodinkách mám?

To co máš ve svých Igenech je tlumič nárazu KIF.

To na první Honzově fotce je práce ožralého hodináře a ne KIF

Incabloc na poslední fotce fotce je správně. Pokud se nepletu dával se jen do 66/68 a 66/68.1

Upraveno uživatelem t.p
Odkaz ke komentáři

:gora:

Takže to je KIF, ale nějakej tureckej.

No dle mého soudu to vypadá na incabloc, ale chybí tam ta pružinka co drží ten kámen, ta by měla být stejná jako na té poslední fotce.

V kalibrech 66/68.3, 66/68.4, 96, 64 a 69 už najdeš jen KIF. Incabloc se bjevuje zase až v kalibru 94.

Ve Stáníkovo katalogu je to vše napsané a nafocené.

Upraveno uživatelem t.p
Odkaz ke komentáři

No dle mého soudu to vypadá na incabloc, ale chybí tam ta pružinka co drží ten kámen, ta by měla být stejná jako na té poslední fotce.

V kalibrech 66/68.3, 66/68.4, 96, 64 a 69 už najdeš jen KIF. Incabloc se bjevuje zase až v kalibru 94.

Ve Stáníkovo katalogu je to vše napsané a nafocené.

:death: :axehead: :hang: :suicide_anim: :giljotiini: už je mi líp

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Modré byly renovovány v březnu 2011 a jednalo se o kompletní "Eltoňáckou" renovaci do nerez pouzdra, ze starých zbyl pouze strojek. Cena cca 10 000 Kč.

Černé byly renovovány v únoru 2012 stejná renovace jako u modrých, navíc mají bombírované ručky a modřené šroubky. Cena cca 12 000 Kč.

hmm díky za info. nerez pouzdro je super, myslíš že by se dalo shnat někde solo ? bych potřeboval korunku a pouzdro

ale asi jsem marnej, že jo ;)

Odkaz ke komentáři

hmm díky za info. nerez pouzdro je super, myslíš že by se dalo shnat někde solo ? bych potřeboval korunku a pouzdro

ale asi jsem marnej, že jo ;)

Zkus napsat e-mail nebo zavolat do Eltonu na odd. renovace jestli budou ochotni Ti pouzdro s korunkou prodat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...