Přejít na obsah

Renovované Igeny

Doporučené příspěvky

Vítej do klubu... a až jí dodaj, bude polská :D

Mno mam pocit ze to je ak kus horsej kvality ako tie co som mal na renovacnych PS2. Su take z tvrdeho plastu ze sa bojim ich normalne nasadit ze mi to praskne v ruke :D

Já si říkám, jestli to už není záměr... odradit zákazníky od zakázek s nízkou ziskovostí (z jejich pohledu). Ale co teda chtějí dělat, to nevím...

Ja som mal taky isty pocit. Ved to nie je mozne ze im to trva 7-8 tyzdnov. Jedine ak to outsourcuju a teda im to vyraba dajaka tretia firma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V té fabrice musí vládnout chaos, já si v květnu objednal datumovej věnec na potápky,doba dodání prý4 až 5 týdnů vzhledem ke kapacitě výroby a teď v pondělí jsem se ozval, kdy už bude a už mi psala v čtvrtek p.Kmínková,že je odeslán.Z toho plyne,neozvat se čekal bych kdoví jak dlouho.Asi je neúměrně zavalujeme prací a oni nestíhají.
No a ty Valderku to sleduj a nebuď rozladěn i když to nas .... 

Odkaz ke komentáři

-25 min., z toho si umím představit kvalitu odvedené práce, a jak asi proběhne napodruhé. Budeš čekat cca měsíc, pak je budeš otravovat, koncem září ti je tedy zas pošlou a půjdou -15min., jo to asi bude lepší. Z vlastní zkušenosti, na záruku prdím, i svoje Orlíky jsem musel opravovat, vlastně ze strojku(eta 2824-2) je původní jenom základna. Strojek nebyl seřízen, byl suchý a plný nečistot, nevím kde ho vyhrabali, poslat jim to na reklamaci, hodinky by nacestovali víc kilometrů než najezdím za rok autem. Ale samozřejmě né všechno kazí, třeba E.S šlapou perfektně, i líp než COSC, ale taky tam byla reklamace a čekal jsem na ně skoro tři měsíce.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...