EngineerHack Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Vítej do klubu... a až jí dodaj, bude polská Mno mam pocit ze to je ak kus horsej kvality ako tie co som mal na renovacnych PS2. Su take z tvrdeho plastu ze sa bojim ich normalne nasadit ze mi to praskne v ruke Já si říkám, jestli to už není záměr... odradit zákazníky od zakázek s nízkou ziskovostí (z jejich pohledu). Ale co teda chtějí dělat, to nevím... Ja som mal taky isty pocit. Ved to nie je mozne ze im to trva 7-8 tyzdnov. Jedine ak to outsourcuju a teda im to vyraba dajaka tretia firma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 Taaak jsem si je dneska vyzvedl. Prikladam nejake fotky na slunci. Ale joo libi se mi Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 odruda blue jay? krasavci... trosku ta datumovka by mohla byt lepe vycentrovana, kdyz ji, predpokladam, delali novou... hezka inverzni ale je, to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 No to mohla to mas pravdu. Uvidim jestli mi to bude nejak vadit zatim je mam chvili odrudu boruvek nevim Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 No vcera jsem je natahoval kolem 14:00. Dneska rano mely cca 25 minut zpoždění. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 cože??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Jojo jsem z toho docela rozladeny. Cas jsem teda rano srovnal dotahl doplna a sleduju co to udela dale. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Záleží zda Ti dělali servis strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Jojo se všímšudy. Já tam poslal nefunkční strojek. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 To je vizitka... jak to můžou pustit z fabriky k zákazníkovi po půl roce čekání? Něco, jako že by je natáhli a počkali alespoň 24 hod. na ověření správnosti a přesnosti chodu strojku, se asi nekoná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Asi ne. No ja uvidim jak to bude zitra rano . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 držím palce, aby se chod srovnal... (ale 25 min. za méně než 24 hod. je fakt hodně) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Jako od rana je sleduju a jdou dobře. Nevím co to muze byt. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 V té fabrice musí vládnout chaos, já si v květnu objednal datumovej věnec na potápky,doba dodání prý4 až 5 týdnů vzhledem ke kapacitě výroby a teď v pondělí jsem se ozval, kdy už bude a už mi psala v čtvrtek p.Kmínková,že je odeslán.Z toho plyne,neozvat se čekal bych kdoví jak dlouho.Asi je neúměrně zavalujeme prací a oni nestíhají.No a ty Valderku to sleduj a nebuď rozladěn i když to nas .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Když ale ty igeny jsou opravdu moc pekne hodinky ktere jsem fakt chtel mit no uvidime co to bude delat kdyztak pofičí na reklamaci co uz bych stejne nadelal . . . Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Né, to opravdu nedělej, popros někoho šikovného, ať ti je poladí, tam by ses jenom načekal a výsledek nebude o nic lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) no nevím, na hodinky je záruka, a za ty (nemalé) peníze by měli dodat zboží v pořádkuvždyť repasi strojku nedělali zadarmo.... spíš je otrava, že to bude další min. měsíc čekání Upraveno 23. července 2016 uživatelem Mischa80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 Taky si myslím ze kdyz jsem to objednal se vsimsudy tak by to meli dodat ok to je jasne. Nicmene treba to bude ok a zbytecne se z toho kokotím Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 (upraveno) -25 min., z toho si umím představit kvalitu odvedené práce, a jak asi proběhne napodruhé. Budeš čekat cca měsíc, pak je budeš otravovat, koncem září ti je tedy zas pošlou a půjdou -15min., jo to asi bude lepší. Z vlastní zkušenosti, na záruku prdím, i svoje Orlíky jsem musel opravovat, vlastně ze strojku(eta 2824-2) je původní jenom základna. Strojek nebyl seřízen, byl suchý a plný nečistot, nevím kde ho vyhrabali, poslat jim to na reklamaci, hodinky by nacestovali víc kilometrů než najezdím za rok autem. Ale samozřejmě né všechno kazí, třeba E.S šlapou perfektně, i líp než COSC, ale taky tam byla reklamace a čekal jsem na ně skoro tři měsíce. Upraveno 23. července 2016 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2016 To je ale pak totální rezignace... nekvalitní práce, fušeřina, reklamace... těžko pak hledat důvody, proč utrácet své peníze za výrobky Eltonu, když ti to Japonec, Švýcar nebo Němec dodá ve špičkové kvalitě se špičkovým servisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se