cedric Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Tak prvních 24 hodin na ruce a můžu říct jenom jedno. Jsou to prostě jediněčný hodinky. V noci jsem s probudil a kouknul na ruku a nechápal jsem, jak to šajní :-D. Tak, ještě přidám dnešní rychlo cvaky :-DDDJo a musím vás varovat, fotit budu a budu postovat... Jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Tak přezuto.... Co tomu říkáte?? Vanilka nebo Zulu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Tedy NATO :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 ...Tak, ještě přidám dnešní rychlo cvaky ...A foto dýnka by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 (upraveno) Tak tady ho máš. Původně byly Churchilla ... Ale teď jsou moje a jsem tomu mooooc rád... Upraveno 6. října 2012 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 (upraveno) U každých nových hodinek sleduji prvních pár dní přesnost a mazlíci GSARY dělají za 30h/+2s Hodinky jsem měl pořád na ruce, i v noci. Prostě od furt do furt. Upraveno 9. října 2012 uživatelem cedric Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendach Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Gratuluju, jsou super. Jak jsou na ruce vysoké, nezápasíš s rukávem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabak Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Navzdory vsem predstavam o velikosti to nejsou hodinky na dnesni dobu velkych rozmetu- mam hodne hubenou ruku a jsou v pohode- takze nositelne pro kazdeho. Vyska tez neni problem, diky tomu mohutnemu okruzi pusobi krabicoidne, ale bez obav. Jinak presnost +1 sec za den :-) - teda po tom co je seridil a opravil hodinar pac prestali jit :-)).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Jak píše Hrabak, mají 41mm + korunku, takže rozměr akorát :-), výška je také v pohodě s rukávem nezápasím. Ten nylon Nato strap je na ně úplně super. Když jsem je měl na origo gumě (já jí říkám vanilka, protože voní po vanilce :-.D)tak mě trošku dřela korunka do hřbetu ruky, když jsem jí ohnul. Když jsou na natu, tak díky tomu, že pod pouzdrem se nacházejí dvě vrstvy toho strapu, tak celé hodinky, potažmo i korunka jsou dále od ruky a korunka už není problém. Jinak hodinky působí velice masivním dojmem, takovým nerozbitným. Doporučuji.. 4: Hrabák copak jim bylo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabak Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 cedrik: to nikdo nevi... proste se z niceho nic zastavili a konec. Pan hodinar je kompletne rozebral zkotroloval a dal dohromady :-) od te doby jdou jako po masle a to jeste s dokonalou presnosti- mozna ze za 24h nedaj ani tu jednu sekundu, nemam to presne vypozorovane, kazdopadne jsou hodne presne. Jedina vada je, ze kdyz je nekdy potrebuju natahnout za pomoci korunky, tak pri jejim otaceni se roztaci i zavazicko automatu. Bylo mi ale receno ze to neni problem ze to ETA dela celkem casto. Mam je na origo tahu a na nem jim to slusi nejvic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 NO, já moc tahový nejsem, abych řekl pravdu, tak jsem je korunkou ještě nenatahoval. Od té doby co mi přišly je mám pořád na ruce. Kromě včerejšího večera, noci a dnešního rána :-(, to jsem si vzal pietní Casio PRG-40 :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 a jak se to pozná, že při natahování se točí i závažíčko? Vadí to hodinkám, strojku??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrabak Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Nejsem hodinar, tak nevim asi to bude vic namahat korunku a to ustroji. Pozna se to tak, ze proste citis ze se ti tam roztaci to zavazi, zaprve jde korunka vic ztuha a zadruhe to slysis. Jinak tah vyvazi vahu tech hodinek, tak je to takove prirozenejsi, ja zas nemusim tu gumu a nebo NATO/ ZULU mozna jde o zvyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 4 hrabak: napsal jsem ti SZ, abych to tady neplevelil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 cedric: Nic mi neprislo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 sz jsem psal hrabakovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Dotaz na majitele GSARů, jak těžko, nebo lehko Vám jde vyšroubovat korunka??? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobek Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 (upraveno) ahoj svý CSAR nosím nejčastěji ze svých hodinek a po skoro 4 letech nošení žádný problém.Opravdu jsou to hodinky i do těžkých podmínek(dělám ve stavební firmě).Korunka mi jde ztuha od novoty oproti omegám,oriskám a BB.Opravdu značka Marathon mě nadchla a jsem sní nadmíru spokojen.Jen co se týče velikosti jsou mi CSAR blíž k srdci oproti jejich menších bratříčků. Upraveno 13. října 2012 uživatelem drobek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 14. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 máš to moc pěkné :-). Rozhodl jsem se, že moje GSARY si zaslouží AR, tak poputují k mistrovi Knesplovi :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se