cedric Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 Trošku jsem si hrál se světlem... Mě baví, ty hodinky jedny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2012 Tak jsem poprosil pana Antonína Kodýtka,moc šikovného hodináře v LBC, zda by při seřízení strojku tento, pro nás členy chronomagu, nevyfotil. A zde je výsledek. Tímto mu děkuji a vřele ho doporučuji. Jsou to opravdu festovní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Dnes jsem jen tak ze srandy zkoušel přesnost mých quartzových marathonů a po 24 hodinách dělají asi tak -0,5 s. Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 4 kubajz: co nějakou tu fotečku, tvých krasavců?? Jaký používáš, řemínek, či tah??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Inu v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 jediný co mě spasilo před koupí těchto hodinek je to, že nemaj na lunetě tritium, ale jenom nějakej nasvěcovací materiál. UFF to sem si voddych, poslední dobou se mi totiž nějak kutálej peníze jinam než by měly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Opět pár snímků těchto military plasťáků z jiných úhlů. Člověk o nich na ruce ani neví. Pásek používám klasický Mavex, ale do budoucna uvažuji i o něčem ve stylu khaki nylon strap. Co se týče luminiscence Maraglo, tak když ráno potmě vstávám, indexy i ručičky jdou stále super vidět. Jen kdyby se mě tolik nelíbily ty Navigatory s tritiem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 Taky chodíte fotit luminiscenci na záchod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2012 NE :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 22. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2012 Tak jsem poprosil pana Antonína Kodýtka,moc šikovného hodináře v LBC, zda by při seřízení strojku tento, pro nás členy chronomagu, nevyfotil. A zde je výsledek. Tímto mu děkuji a vřele ho doporučuji. Jsou to opravdu festovní hodinky.Zbytek fotek z rozborky hodinek Marathon GSAR (WW194006) můžete nalézt na tomto úžasném Facebookovém profilu Hodinářství Antonín Kodýtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2013 Cerdic - s tritiem se, pravda, soupeří velice špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 GSARům to sluší i na sněhu :-) co říkáte??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 (upraveno) Experimentální homemade kožený řemen s podložkou. Jen se pořád nemohu rozhodnout, jestli to vypadá dobře, nebo spíš jako zvrhlost...(Venku už je tma, tak foto pod lampičkou) Upraveno 4. února 2013 uživatelem Kubajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Neviem, či to práve patrí do tejto témy, ale čert to vem. Možno tým niekoho poteším. Pre tých, čo stále túžia po CSAR-och, jedny sú zrovna na predaj. http://uhrforum.de/marathon-csar-us-forces-t126608 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindy Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Tak přezuto.... Co tomu říkáte?? Vanilka nebo Zulu??? kde si kupil ten nato strap??...vsade vidim len taky tenky a tento vyzera super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ahoj, já ho nekupoval, dostal jsem ho od původního majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Ja ted zatouzil po GSAR a "MUSIM" je sehnat moznost koupit je oficialne za 16tis nechavam jako posledni moznost .Nemate nekdo info kde je sehnat "levneji" pod 10tis se mimo forum asi tezko dostanu co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 kde si kupil ten nato strap??...vsade vidim len taky tenky a tento vyzera super Ten jsem kupoval tady http://www.watchobsession.co.uk/Zulu-and-NATO-Nylon-Straps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Otázka je, zda se pod deset dostaneš vůbec někde. Moc bych na to nesázel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 teď se jedny prodali na aukru za 12 tis.,ale 10 to fakt nevím-a kdyby jo,tak je beru sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se