mrazik Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Nasel jsem si ze na authenticwatches.com maji velmi slusne ceny. Ma nekdo zkusenost s nakupem u nich, popr. doporuceni kam kouknout jinam? Dekuju Mrazik
Hanz21 Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Tady máš obsáhlé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677 Jinak kamarád tam nedávno koupil Longines a vše bylo bez problémů....
mrazik Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Tady máš obsáhlé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677 Jinak kamarád tam nedávno koupil Longines a vše bylo bez problémů.... OK, dekuji. Uz jsem je pustil z hlavy.
mrazik Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Jen ze zvedavosti jsem jim napsal. Zajimalo mne jak je mozny, ze prodavaj na netu a hlavne jak je mozny, ze prodavaj obecne, kdyz na oficialnich strankach Bretling neni o nich ani n. Jsem zvedavej co napisou.
mrazik Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Pisu maily do Cech, pisu maily do Nemec a zpet ani pismenko. Z USA odpoved behem 5 minut.
B.F.G. Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Tady máš obsáhlé vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9677 Jinak kamarád tam nedávno koupil Longines a vše bylo bez problémů.... Známý tam před časem objednal orisky a přišly mu ovšem jiný levnější model za stejné peníze... Takže od nich snad raději opravdu NE :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:
Jakubisko Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Po jistych zkusenostech opravdu nemohu doporucit koupi pres net. Jedinou moznosti je osobni koupe v Details/Carolinu/Dusak/nebo nejaky ten obchod ve Vychodnich Cechach...
Hanz21 Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Známý tam před časem objednal orisky a přišly mu ovšem jiný levnější model za stejné peníze... Takže od nich snad raději opravdu NE To je k zlosti... No já kámošovi říkal, že měl sakra štěstí
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Pisu maily do Cech, pisu maily do Nemec a zpet ani pismenko. Z USA odpoved behem 5 minut.Doufam, že to myslíš obecně a ne dneska ...
mrazik Odesláno 17. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Doufam, že to myslíš obecně a ne dneska ... Nemyslim. Oslovil jsem s poptavkou vsechny CR prodejce, na ktere jsem nasel mail. Do Dusaka jsem volal, tak jsem odpoved dostal. Deal v Ostrave mi nabidku zaslal rovnez. Ostatni nic. Posilal jsem to pocatkem tydne. Do Nemecka jsem psal asi na 5 ruznych mist. Odpovedi 0. Authenticwatches poslali odpoved behem 5 minut, co jsem tam poslal mail ja. Nicmene jsem uz dostatecne vystrasen zkusenostmi mistnich clenu a jejich znamych, ze tam tedy opravdu ne. Zitra navstivim Altmana. Hodne ho tu chvalite, tak se tam tesim. Navic to mam doma.
rorda Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Nemyslim. Oslovil jsem s poptavkou vsechny CR prodejce, na ktere jsem nasel mail. Do Dusaka jsem volal, tak jsem odpoved dostal. Deal v Ostrave mi nabidku zaslal rovnez. Ostatni nic. Posilal jsem to pocatkem tydne. Do Nemecka jsem psal asi na 5 ruznych mist. Odpovedi 0. Authenticwatches poslali odpoved behem 5 minut, co jsem tam poslal mail ja. Nicmene jsem uz dostatecne vystrasen zkusenostmi mistnich clenu a jejich znamych, ze tam tedy opravdu ne. Zitra navstivim Altmana. Hodne ho tu chvalite, tak se tam tesim. Navic to mam doma.Takže to ale obecně myslíš ...
Foundryman Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Zkusil bych www.uhren-miguel.de , má slušné ceny a dá se tam zajet.
rmx Odesláno 17. února 2008 Nahlásit Odesláno 17. února 2008 Zitra navstivim Altmana. Hodne ho tu chvalite, tak se tam tesim. Navic to mam doma. Je otázkou, kam až můžou prodavačky, o své vlastní vůli, jít s cenou dolů. Jednou jsem se na něco poptával a u jedné jsem nepochodil a další dala rovnou -5%. Jinak vystupování velmi korektní.
mareks Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Můžu doporučit pana Krajíčka v Altamovi v Plzni. Skvělé jednání a dobré ceny. Osobní zkušenost z ledna, kdy jsem zakoupil Cosmonauty.
mrazik Odesláno 18. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Můžu doporučit pana Krajíčka v Altamovi v Plzni. Skvělé jednání a dobré ceny. Osobní zkušenost z ledna, kdy jsem zakoupil Cosmonauty. Prave jsem se vratil a jsem temer nadsen. P.Krajicek se choval velmi korektne a profesionalne. I cenou mne velmi mile prekvapil. Nicmene se stejne podivam venku, ale s nejvetsi pravdepodobnosti potom udelam kseft jemu. Je velmi mile, ze i p. Krajicek otevrene priznal, ze ceny v CH jsou o neco prijemnejsi, nez v CR. Libi se mi a cenim si otevrenosti. Samozrejme v ramci obchodnich moznosti.
mareks Odesláno 18. února 2008 Nahlásit Odesláno 18. února 2008 p. Krajíček je skvělej prodejce hodinek, pozdravuj ho, půlka ledna Cosmonauty černá/černá
mrazik Odesláno 18. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 18. února 2008 Ocelova ryba vsude kam se podivas :-)) http://cgi.ebay.de/Breitling-Aeromarine-Su...1QQcmdZViewItem
mrazik Odesláno 23. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Tak se to pokusim shrnout. V Cechach jsem zjistil cenove rozpeti na Steelfishe od 54.700 do 46.800. V Nemecku mi rekli cenu 1.850 EUR coz se cca rovna 48.100. Z Holandska mam nabidku za 1.650EUR coz je cca 42.900. Ze Switzerlandu mi prisly 2 nabidku shodne za 2.540CHF, coz je cca 40.600,-. Vyse uvedene nam dava rozpeti 40.600 az 54.700. Rozdil bratru 14.100.- To je docela dost. A to jsou jen nabidky mailem. 6.3. jedu do Zenevy, tak jeste zkusim posmlouvat. Bude se mnou kolega a ten chce Rolexy. Uvidime co umluvime.
PhoeniX Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Odesláno 23. února 2008 Tak se to pokusim shrnout. V Cechach jsem zjistil cenove rozpeti na Steelfishe od 54.700 do 46.800. V Nemecku mi rekli cenu 1.850 EUR coz se cca rovna 48.100. Z Holandska mam nabidku za 1.650EUR coz je cca 42.900. Ze Switzerlandu mi prisly 2 nabidku shodne za 2.540CHF, coz je cca 40.600,-. Vyse uvedene nam dava rozpeti 40.600 az 54.700. Rozdil bratru 14.100.- To je docela dost. A to jsou jen nabidky mailem. 6.3. jedu do Zenevy, tak jeste zkusim posmlouvat. Bude se mnou kolega a ten chce Rolexy. Uvidime co umluvime. Hodně štěstí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se