Vit Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Vít nikdy nesklame, opäť nádherný kus. Sice už strácam prehľad odkedy iieto Inženýri máš, ale fotky opäť výborné. Inovovaný model z veľkej trojky Geralda Gentu, aj keď on sám medzi ne radil Credor Locomotive namiesto IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Díky, mám je moc rád.Mám rád to, že si na ING nehrají jen designem, kde do sebe vše skvěle zapadá, ale také propracovaným systémem zajištění stěžejek a zkracování tahu. Upraveno 4. února 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Na tom tahu jsou peckový. Zajímalo by mě, co je pro Tebe pohodlnější, náramek, řemen nebo je to fifty fifty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 (upraveno) Každé uchycení má své výhody, ale z hlediska pohodlnosti u mě výtězí ten kompozitní řemen (nějaká tkanina nebo guma podšitá kůží).Stálo to i se sponou ranec, ale jsem rád, že jsem si to přikoupil. Upraveno 6. února 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Díky, no tu cenu raději nechci ani slyšet U mne by stejně vyhrál tah, vypadá suprově. Ale ten řemen jim taky sedí. Náramná hodinková podívaná. A bubliny ve vedlejším vlákně...super fotky. Chválim Ti to tady, ať nejsem všude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Děkuju, jedna rok stará luminiscenční: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Mám šikovnou manželku a mlsného synka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 (upraveno) . Upraveno 14. září 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se