Vit Odesláno 28. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2018 Ta vteřunovka je nějaká divná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2018 Hodí se i na sport ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Trocha ranního adrenalinu ...(člověk by neřekl, kolik práce dá nastavit dobrou kompozici (obě auta , hodinky, tachometr ...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Krasny fotky Vite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Krasny fotky Vite!Díky Jirko, ale čekal jsem spíš připomínky k okolnostem té poslední fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 No tvl.... přežils bez ztráty kytičky předsedo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 haha, psal jsem to z mobilu a tam vypadal ten kamion jako zezadu:)) sakra, chlape, ad 1) nesmis fotit za volantem; ad2) nesmis si to davat "na kocku" po d1; ad3) doufam, ze vse v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Ahoj, naštěsí ten kamion táhli na vleku v mém směru.Toto byla první fotka, za 40 sekud jsem inženýrsky vymyslel kompozici,počkal si na protijedoucí auto a vyfotil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 No jsem si říkal, že dospělák má jen obrysovky a v kabině červeno, ale aj tak ve mě fest hrklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Ten cifr fakt nema chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2018 Díky, mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se