Lukáš Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 to Hciq: No já si myslí, že nebude vůbec žádný problém CH.l.e. prodat a myslím, že konečná cena možná leckoho překvapí Jde o to, že při vzniku Ch.l.e. bylo rozhodnuto, že jeden kousek poslouží dobrému účelu. Nic víc. S tím dražením starých Primek, hele já Ti nevím, je třeba si uvědomit, že šílenci do Primek jsou především členové fóra, mimo fórum se o nich ještě takové boje nevedou. BTW: na módní přehlídky chodí dost zajímavých lidí, kteří tam kvůli módě vlastně nejsou
cigi Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Proboha, pánové, jakou chcete ještě bombastičtější akci? Koncert madony na karlově mostě? Tak se ale prodávají potištěný viksvajlantový kabelky pro silikonový dámy s butulotoxinovými obličeji, ne pořádný hodinky. Já tedy jsem s touhle akcí, lokací a tak navýsost spokojen! Je to ještě daleko lepší, než jsem doufal, je vidět, že trpělivost se opět vyplatila. Velká pochvala všem, co to zařizovali. Uvidíme, za kolik to půjde přes pult. Pojďte, uzavřeme sázku: Každý odhadne cenu, kdo bude nejblíž, je odbornik Uzávěrka 12.12.12.12
Lukáš Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 52000 Dík Honzo, to dáš celkem dost
hciq Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 to Hciq: No já si myslí, že nebude vůbec žádný problém CH.l.e. prodat a myslím, že konečná cena možná leckoho překvapí Jde o to, že při vzniku Ch.l.e. bylo rozhodnuto, že jeden kousek poslouží dobrému účelu. Nic víc. S tím dražením starých Primek, hele já Ti nevím, je třeba si uvědomit, že šílenci do Primek jsou především členové fóra, mimo fórum se o nich ještě takové boje nevedou. BTW: na módní přehlídky chodí dost zajímavých lidí, kteří tam kvůli módě vlastně nejsou To já netvrdím, jen jsem chtěl říci, že je vlastně jedno co se draží (třeba suchý z nosu), ale je standartní systém pokud jde o dražbu za účelem získání peněz pro děti, lední medvědy, nebo já nevím ..vysloužilé kosmonauty. Na těchto dražbách se typ osazenstva příliš nemění, jelikož je většina stejně pozvána osobně. Náhodných účastníků je vždy méně. A o záchranu výše zmýněných druhů jde především až na druhém místě. Je to hlavě a jenom lukrativní business přikrytý rouškou charity. Tim jsem chtěl v minulám příspěvku říci, ža pokud se začala dělat takováto akce, je škoda, že se nedotáhla do podobného konce. To by pomohlo hlavně manufaktuře Prim,.....no.. a je přeci potřeba budovat hrdost uživatelů českých výrobků napříč celou společností, ale hlavně od středostavovské výš. re: ÷cigi÷ tak to já teda Madonu, ta je když nic jinýho aspoň pořádnej profík. No a zpívat umí o maličko (oba jsou hrozní) lépe než Vítek. A že to bude plácnutí pádlem v ne moři, ale v okeánu, tak za tím si stojím. Hrozně by mě mrzelo pokud by si tady někdo myslel, že haním práci organizátorům. Nikoliv, obdivuji všechny lidi co nedřepěj na prdeli a něco dělaj, jenom se někdy se stejnou silou dá dosáhnout mnohem lepších výsledků. Konec du makat.
Honza49 Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Honza49 psal: 52000 Dík Honzo, to dáš celkem dost Nedražím, už jedny mám
Prokop Odesláno 23. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2006 Myslím, že cena půjde přes 80.000,- Kč a rozhodně nebudu překvapený, když se cena převalí přes 100.000,-Kč. Vše se bude odvíjet od lidí, kteří na aukci příjdou. Mám zkušennost již s jednou takovou dražbou a tam se cena uzavřela na zmíněných 80.000,-Kč, a to byla aukce z voleje - tedy totálně bez přípravy. Dnes už jsme daleko lépe připravení. Očekávám také, že se zúčastní alespoň někteří zájemci odsud z Chronomagu. Neočekávám, že se budou ve finále přetahovat o prvenství v soutěži o nejvyšší částku věnovanou na charitu, ale spíš očekávám, že jejich účast pomůže dražbu úspěšně rozjet. Pokud má někdo o účast na aukci těchto hodinek zájem, může si ode mne vyžádat vstupenku, která má jinak cenu 4.000,-Kč (poukázaných rovněž na konto Kapky naděje).
Lukáš Odesláno 24. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2006 No kdo bude mít čas a chuť měl by určitě dorazit. Ještě spoustu Vás neznám osobně
cigi Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2006 cigi tipuje: 11.111,- , když budou dražitelé číst chronomag, 111.111,-, když ne.
31682 Odesláno 26. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2006 Pokud nebudou dosazení "provokáteři" uměle zvyšovat cenu, víc než 40 000 Kč za ně nikdo nedá. Jestli ano, stejně to "koupí" někdo z blízkého okolí. Možná bych dražbě uvěřil někde jinde, ale ne pro Kapku naděje, tam se jedná o samovyživovací proces.
cigi Odesláno 27. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2006 no jo, 31682, tohle jsme tu probírali mockrát, tady je ten zásadní rozpor, jestli chceme dělat mediální humbuk, nebo skutečnou bezelstnou charitu se svatozáří. Nevím, jestli to jde skloubit, ale tohle vypadá jako rozumný kompromis. Nebo máte někdo indicie, že to kapka naděje opravdu zcela prošutrujou? Nepřekvapilo by mě to, ale nemám žádný takový zprávy. Ale nemám ani zprávy o tom, že by někomu pomohli.
X-Bob Odesláno 27. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2006 Já jsem s dcerou v Motole byl, naštěstí se to nejhorší ukázalo jako plané. A byli jsme i na Karlově (dětská nemocnice v Praze). Ikdyž bohužel nemám vaše Ch.l.e. a ani nebudu mít ty dražené, tak jen krátce - zaplaťpánbůh, že existuje někdo, kdo těmhle zařízení a třeba dětem v nim pomůže. Jakkoliv. Ikdyby to byla desetina z celé částky. Kdo si to nezažil, těžko se do toho vžije. Takže já sám si Vás kolegové s Ch.l.e., co jste se rozhodli společně + Elton jeden kus zaplatit a pak vydražit, za to opravdu vážím. Možná to zní blbě a pateticky, ale dík.
cigi Odesláno 27. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2006 x-bobe - zcela se ztotožňuji s tvým názorem na pražské dětské nemocnice, ale divil bych se, kdyby tam kapka naděje uklízela -a že by to bylo sakra potřeba alspoň jednou za týden!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se