lolohh Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Můžete mi prosím někdo něco (cokoliv!) napsat o výše zmíněných hodinkách? Nevím o nich vůbec nic. A celkem se mi líbí A kdyby mi někdo (Snowe, prosím) sehnal nějaké fotky, byl bych taky moc vděčný. Díky!
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 stejný (dobrý) kalibr co mám já ...... a jiný číselník ...... mně by vadila ořízlá 10 a jinak je to OK ...... vezmi v potaz stejnou barvu ruček a číselníku
lolohh Odesláno 19. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2008 stejný (dobrý) kalibr co mám já ...... a jiný číselník ...... mně by vadila ořízlá 10 a jinak je to OK ...... vezmi v potaz stejnou barvu ruček a číselníku Díky. Ta ořízlá 10 není ideální, ale na obrázku mi to nevadí. Stejnou barva ruček a ciferníku je třeba vidět v reálu, ale taky si myslim, že by mi to nevadilo. Narazil jsem na ně při brouzdání po prestigetime.com a dost mě na první pohled zaujaly. Na druhý taky, na třetí ještě víc...
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 ještě jedno negativum ....... vypadají menší i když je velikost 42 mm .... prostě si je kup a basta
lolohh Odesláno 19. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2008 ještě jedno negativum ....... vypadají menší i když je velikost 42 mm .... prostě si je kup a basta Vypadají menší? To mi připadá, jako bys je viděl na vlastní oko. Kde to prosim tě bylo?
Návštěvník YPO Odesláno 19. února 2008 Nahlásit Odesláno 19. února 2008 Vypadají menší? To mi připadá, jako bys je viděl na vlastní oko. Kde to prosim tě bylo? no.... nevím jak to relevantně popsat ....Fortis 42mm vypadají větší než IWC 42 mm .... a viděl jsem je dnes doma v trezoru
lolohh Odesláno 19. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 19. února 2008 no.... nevím jak to relevantně popsat ....Fortis 42mm vypadají větší než IWC 42 mm .... a viděl jsem je dnes doma v trezoru Aha, mají stejné (podobné) pouzdro jako ty tvoje. Je to jen takový nápad, není to zatím nic vážného. Snad to tak i zůstane...
Návštěvník Snow Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 (upraveno) Upraveno 20. srpna 2008 uživatelem Snow
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Aha, mají stejné (podobné) pouzdro jako ty tvoje. jsou to naprosto stejné hodinky - mají pouze jiný číselník
yed69 Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 (upraveno) . Upraveno 20. února 2008 uživatelem yed69
Potkan Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Myslim že Fortis má pouzdro 42mm, ale lunetu 44mm, proto vypadají větší ;-) no.... nevím jak to relevantně popsat ....Fortis 42mm vypadají větší než IWC 42 mm .... a viděl jsem je dnes doma v trezoru
Návštěvník YPO Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Myslim že Fortis má pouzdro 42mm, ale lunetu 44mm, proto vypadají větší ;-) divery ano - já jsem psal o těchto:
lolohh Odesláno 20. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2008 jsou to naprosto stejné hodinky - mají pouze jiný číselník Aha. Snow: díky ti.
Potkan Odesláno 20. února 2008 Nahlásit Odesláno 20. února 2008 Tak to soráč, máš jich moc a člověk se v tom špatně orientuje :-D ...v tom případě je to čistě vizuální záležitost, optickej klam nebo jak to nazveme... divery ano - já jsem psal o těchto:
Opišta Odesláno 22. února 2008 Nahlásit Odesláno 22. února 2008 Sice jsem se predbezne rozhodl pro jina IWC (jak ostatne resim v "Poradte ..."/ Day - Date), tyto hodinky me ale take zaujaly ... a zajimalo by me proto srovnani s Breitling Chrono Superocean, ktere mi prisly jako zajimava alternativa - co myslite, ktere by byly lepsi?
sety Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 IWC je proste IWC nevahal bych ani vterinu.
Pavlos Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Mě se líbí hodně, ale u leteckých hodinek by mi kvůli čitelnosti vadil světlý číselník.
Onisan Odesláno 28. března 2008 Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Včera jsem je mněl v ruce a ten světlý ciferník opravdu není to pravé ořechové...
lolohh Odesláno 28. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2008 Mě se líbí hodně, ale u leteckých hodinek by mi kvůli čitelnosti vadil světlý číselník. Včera jsem je mněl v ruce a ten světlý ciferník opravdu není to pravé ořechové... Ano, oba dva máte pravdu, nakonec jsem to vyřešil jinak.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se