Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Včera jsem si objednal TAGY LINK Calibre S :cool02: ,ale jsem zvědavej jak budou vypadat,protože naživo s černým ciferníkem jsem je neviděl. Co Vy na to ???

http://www.tagheuer.com/the-collection/lin...=CJF7110.BA0587

Vidím že túžiš merať čas na stotinky . Netradičné riešenia, či už so zobrazením dátumu, tak aj odčítaním stotín. Osobne som nenašiel odvahu - mám rád klasickú dátumovku a aj tikanie strojčeka by mi chýbalo. Zato tie stotinky v režime chronograf sú super.

• po měsících...
Odesláno
Jasně,hned jak je budu mít,tak sem hodím pár fotek a nějakou recenzi :smoke:

zdravím

Calibre S mám doma a zatím spokojenost. Velmi zajímavé je přepínání mezi hodinami a stopkami.

Mám je v bílé barvě. Ovládání je OK

• po měsíci...
Odesláno

2 Filipisek: ako si spokojný s Calibre S? Skús sa pohrať trošičku so stopkami podľa môjho "návodu" na TAG Heuer fóre - názov "Séria LINK - Calibre S

Časomiera - "problémik" so stopkami. Od malička som bol fanúšik tejto značky - bol som ňou fascinovaný, no teraz som z toho problémiku "fas cínový". Snáď asoň Tebe frčia stopky bez drobných "prešľapov". Samozrejme - hodinky hladkám, leštím, jukám stále na ne - takmer ako na prvú frajerku. Móóóóóóc sa mi páčia...lent tie poondiate stopky.... Zdraví, Pišta

Odesláno
Asi dva měsíce jsem šťastným (aspoň zatím) majitelem TAG HEUER serie link Calibre S. Konečně mi vyšel čas a udělal jsem pár fotek. Snad se Vám budou líbit. :smile_anim:

post-5187-1231704188.jpg

post-5187-1231704202.jpg

post-5187-1231704219.jpg

post-5187-1231704234.jpg

post-5187-1231704248.jpg

post-5187-1231704259.jpg

• po měsíci...
Odesláno
Ahoj, líbí se mi hodinky Tag Heuer Calibre S, černý ciferník. Poraďte mi, kde se dají objednat. Díky za odpověď.

Těžko radit, když nepíšeš odkud jsi. Na stránce Tag Heueru si klikni hned na titulní stránce na Authorized Retailers, pak vyber Czech republic, klikni na No, vyber si město. Ale předpokládám, že to jsi už zkoušel, než si se zeptal, takže asi bude jiný problém (dostupnost?).

Odesláno

To Klokan 18: obidve prevedenia sú nádherné, ako biele, tak aj čierne. Uprednostnil som čierne a prikladám "úbohé foto" za čo sa opravedlňujem. Dlžný som Vám všetkým odpoveď a správu ohľadom problému so stopkami uvedenom v inom príspevku. V servise mi vymenili kompletný "strojček", nakoľko opravovať takto komplikovaný elektromechaniký strojček by bolo takmer nemožné. Dodatočne som dostal správu o tom, že R&D stredisko TAG Heuer sa bude mojim zistením vážne zaoberať, nakoľko aj druhý strojček a mechaniku stopiek sa mi podarilo obdobne dostať "do kúta", takže čakám na oficiálne vyjadrenie a odpoveď (akonáhla obdržím, tak Vám samozrejme dám vedieť). Jediné čo môžem dodať je, že hodinky idú absolútne presne (občas ich presnosť porovnávam s kolegom, čo má rádiom riadné JUNGHANS-y a ten vždy len vyvalí oči, že sekundovka "cvála" stále v rovnakom rytme a presne ako jeho rádiom nastavovaná - sám som zvedavý, kedy sa prejaví aspoň sekudová odchylka..), zároveň vzbudzujú mimoriadny záujem všetkých tých, ktorí si ich všimnú. Napriek spomenutému problému so stopkami by som neváhal ani sekundu a kúpil si ich ešte raz. Zdraví Pišta.

Odesláno

Moc pěkný hodinky. Také jsem je zvažoval, ale nakonec jsem do nich nešel kvůli tomu, že je to quartz.

• po měsíci...
Odesláno
2 Filipisek: ako si spokojný s Calibre S? Skús sa pohrať trošičku so stopkami podľa môjho "návodu" na TAG Heuer fóre - názov "Séria LINK - Calibre S

Časomiera - "problémik" so stopkami. Od malička som bol fanúšik tejto značky - bol som ňou fascinovaný, no teraz som z toho problémiku "fas cínový". Snáď asoň Tebe frčia stopky bez drobných "prešľapov". Samozrejme - hodinky hladkám, leštím, jukám stále na ne - takmer ako na prvú frajerku. Móóóóóóc sa mi páčia...lent tie poondiate stopky.... Zdraví, Pišta

ahoj

s Caliber S jsem byl spokojený, ale už jsou prodaný, teď jsem u Breitling Airwolf. Kdybych ale měl hodnotit Calibre S, tak velmi zajímavý strojek. Stopky byly fajn, možnost přepnutí ze stopování na reálný čas a případně zpět-super.Pohyb všech těch ručiček taky bylo OK.Kdybych měl jít znovu do tag Heuer tak bych šel do Grand Carrera. Důvod je, že mi Calibre S připadají na ruce, že jsou malý. Grang Carrera je větší a by by byly OK. Jediné, co mě mrzí, tak ohledně zpracování to, že ručička 1/10 minuty nesedí přesně tam kde má být, je to vidět i na fotkách, které tady jsou. 1/100 ručička sedí. Můžeš namítnout, že to jde štelovat. To je sice pravda, ale nepovede se ti to. Na to kolik ty hodinky stojí, to beru jako velký nedostatek

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, nechce se mi zakládat úplně nové vlákno, tak to hodím sem. Není mi moc jasný, proč je u Calibre S popsán perpetual kalendář jako kalendář do roku 2099. Vždyť by se pak měly jenom ručičky přemístit na stovku na rok 2100 a jet od začátku, ne? Je to teda spíš čistě teoretická otázka, v praxi bych ji asi nikdy nevyužil/nedožil :))

...chápu, že by se pak datum musel jenom vždycky manuálně nastavit..nebo ne?

viz popisek třeba zde : http://www.tagheuer-hodinky.cz/eshop-tagheuer-electro-mechanical-movement-22956.html

Upraveno uživatelem Kazaam

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...