Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jsem tu nový, ale text pro nováčky sem četl.

Chtěl bych od vás doporučit hodinky do 10k, 

chci:

otočnou lunetu

datumovku

safírové sklo

velikost alespoň 45mm

řemínek nekovový, nejlépe kožený nebo textil

cena do 10k 

v sekci přesnost a spolehlivost se nemohu rozhodnout.. :D

Odesláno (upraveno)

Do 10k sa už dá vybrať určite niečo solídne s dobrým kalibrom a kvalitnej značky ...

Pokiaľ vyslovene nenástojíš na nových, tak za slušný peniaz sa tu objavujú v sekcii "PRODÁM" pekné kusy (častokrát aj takmer nové, alebo nosené, ale max zachovalé) za dobré ceny. Neoceniteľnou výhodou je, že sa pred kúpou môžeš nakontaktovať na predávajúceho člena a čo to na hodinky spýtať, príp. až telefonicky nakontaktovať. 

Stačí len sledovať uvedenú predajnú sekciu, byť trochu trpezlivý a častokrát byť s reakciou na predaj dosť rýchly.

Určite by som začal s "prelúskaním" chronomagu, sú tu informácie a fotografie, recenzie a linky na nezaplatenie. Týmto sa ti podarí aj zúžiť výber a vybrať si zopár vhodných / horúcich kandidátov...

Dobrým pomocníkom je pre mňa taktiež YouTube, kde sa dajú nájsť videá a recenzie snáď ku všetkým možným (aj nemožným) hodinkám, vrátane toho ako sedia, resp. ako vyzerajú reálne na niekoho ruke (pre mňa osobne dosť dôležitá vec).

Tak som snáď máličko pomohol mojou troškou do mlyna  :cheers:

Upraveno uživatelem Chronofobik
Odesláno

Snad nebude vadit, že použiju toto vlákno, než abych zakládal další, podobné. (máme podobný cenový limit :) )

Sháním hodinky pro otce.

Specifikace je trochu zvláštní, ale nenapadá mě, jak jinak to popsat. Otec má 2m a ruku pomalu jako já nohu, takže určitě potřebuje něco většího, takže asi velikost 46 mm.

Nejlépe bílý nebo světlý ciferník, s dobře čitelnými a většími čísly, on už trochu blbě vidí a třeba na mých Seiko SSC501 nevidí skoro nic :) 

Datumovku, také dobře čitelnou, ale není podmínkou

Kovový tah nebo kožený řemínek, žádný textil, už je to starší pán 

Spíše by rád zlatou barvu, ale stříbrnou taky nic nezkazí

Poradíte něco? Ze značek mě napadají nějaké Seika, Citizen, Orient? Možná Certina, moc se nevyznám, tak se ptám

Limit  +-10 000 Kč

Díky za rady!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...