911 Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 na letisti ORY meli ocelove tusim za rovnych 10.000?. pani se hrozne divila, ze ja se divim, ze maji ocelove. pry jako, proc by je nemeli mit? takze jsem asi prohloupil, ze jsem nekoupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Tak to si opravdu prohloupil... jen ocelové by měly stát něco přes 11tis EUR... To je trochu zvláštní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Sel sem vyzvednout Tudory Everrose sem zkousel jinde, todle je lepci Co za Tudory si bral ? Pepsi? Tento green dial je podla mna jednoznacne najkrajsia varianta celozlatych. Tvl ja byt tam , asi to nedam )) Toto je hodne tazka literatura Upraveno 17. července 2018 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Pepsi no. Mel jsem tam dvoje, ale nakonec vzal jen jedny tady kolegovi Zaroven sem si objednal BLNR a vymazal se z listu na hulky Jo, je to pecka, ale tolik penez za jedny uhry nedam proste zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 Tak to si opravdu prohloupil... jen ocelové by měly stát něco přes 11tis EUR... To je trochu zvláštníjo to ale bylo tak 3-4 rozky zpet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 jo to ale bylo tak 3-4 rozky zpet. Polovina lidí už hledala letenky do Paříže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 19. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2018 jo to ale bylo tak 3-4 rozky zpet. Aj tak bola pani mimo, ved daytona bola aj vtedy extremne nedostatkova tak co struha frajera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Výše uvedené jen potvrdilo mé doměnky a nezbývá než čekat :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Tak jsem se minuly tyden dockal telefonatu od pani Bechynove s oznamenim, ze ma pro me Daytony WD:-)). Cekal jsem na ne 2,5 roku a mezitim utratil/investoval spousty penez do jinych modelu :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Pěkný Daytona kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Gratulace, po tom co jsem obdržel bílý tak začínám bejt hotovej z černejch!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Gratulujem, oplatilo sa cakat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Gratulujem, aj ja by som si vybral biele ale musim uznat ze aj cierne maju nieco do seba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 (upraveno) Gratulace, jsou super Upraveno 5. srpna 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmaass Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Vsem moc diky :-). Cerne mam radeje tyto :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 5. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2019 Moc pěkné. Ty 42 vypadají ve srovnání se 40 obrovské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 6. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Tak jsem se minuly tyden dockal telefonatu od pani Bechynove s oznamenim, ze ma pro me Daytony WD:-)). Cekal jsem na ne 2,5 roku a mezitim utratil/investoval spousty penez do jinych modelu :-)))Gratulacia, vzacne kombo! Napodiv sa mi cierna paci o chlp viac ako biela hm.. Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Mna by dost zaujimalo,ze ci je niekto ochotny,za tie keramicke Daytony 116500LN,dat tych 22kEUR??..Dufam ze sa tato otazka nikoho nedotkne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 14. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Mna by dost zaujimalo,ze ci je niekto ochotny,za tie keramicke Daytony 116500LN,dat tych 22kEUR??..Dufam ze sa tato otazka nikoho nedotkne..Niekto ano, ja nie. Celkovo nie som ochotny priplacat nad retail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se