Vladino125 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Aspoň to povedali narovinu - páči sa mi ich prístup, nakoľko vo vlákne ohľadom čakačky u AD je toľko ?konšpiračných? teórii ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Na rovinu? Já tomu teda rozumím tak, že zaevidováním neslibují naprosto nic, v libovolném časovém rozsahu a množství - a i kdyby snad ano, vyhrazují si právo pořadník kdykoliv přerovnat dle svých vlastních zákaznických preferencí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Takový disclaimer, něco napsat, ale nic neslíbit, ničím se nezavázat a na konci říct, že vše může být úplně jinak. Fakt skvělá odpověď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Gentlemani, máte někdo zkušenosti s nákupem z Itálie? Na CH24 jsou nejlepší ceny Dayton full set právě z IT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Koukam, ty by si něco kupoval, až by si brečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Neskutečná čekačka :-)) Vůbec jsem neměl ponětí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se