cody Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Bile Samuraje na tahu. Ke kravate, do more, do hor, do vany... Za cca dva mesice co jsem je nedal z ruky tohle zvladli A1. Ale nejen kvuli tahu pujdou (jen co se k tomu dostanu) pryc. Rad bych se jednou vratil k Seiko Monster, ocarovali me. Mozna titan (pokud se smirim se ztratou jedne z nejvetsi prednosti co Monstry maji - pro me v ocelove verzi optimalni hmotnost na 17,5cm zapesti, a to vazne nekecam) a urcite na tahu.
Andreas.ks Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 2baza: Nádherné Omegy!! Také bych je nosil každý den! Já jsem zatím spokojený s timhle: Spirit od Japonců a řemeny od Simona:
tombed Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 nejčastěji nosím Longines Hydroconquest
spiderer Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Nyni Bondovky nebo Longines Lungomare Vetsinou jsou pro me nejcasteji nosenymi hodinkami ty nejnovejsi
J.F. Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Od koupě, cca rok a půl, jsem s vyjímkou koupelny nesundal z ruky Longines Master moonphase.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se