didoodje Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Tak nevím, ale všechny chrona od Tudoru mi přijdou na wrist shotech úplně obrovský, když to porovnám s GMT, nebo BB steel a to maj všechny modely stejný průměr 41mm, čím to? Jsem jedinej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 Nejak to tady usnulo, to nas je tady tak malo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 ja som sa zamiloval do tychto, len musim este setrit. nema ich tu uz niekto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V 13. 10. 2022 v 10:54, gustavbu napsal: ja som sa zamiloval do tychto, len musim este setrit. nema ich tu uz niekto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zkoušel jsem je nedávno v Praze. Taky se mi moc zamlouvají a to na bicolory vůbec nejsem. Tyto jsou podle mě naživo lepší než na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 V 22. 10. 2022 v 22:02, Valderek napsal: Zkoušel jsem je nedávno v Praze. Taky se mi moc zamlouvají a to na bicolory vůbec nejsem. Tyto jsou podle mě naživo lepší než na fotkách. Já zkoušel dneska ty obyč ocelový a jsou o dost hezčí než na fotkách. Ale tyhle bicolory bych taky bral. Už je tu někdo má prosím?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 9 hodinami, Johanes napsal: Já zkoušel dneska ty obyč ocelový a jsou o dost hezčí než na fotkách. Ale tyhle bicolory bych taky bral. Už je tu někdo má prosím?? Já pouze Pandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Proč pouze? Ty jsou skvělý. Já mám jenom problém s korunkou a s těmi tlačítky. Včera na těch ocelových mi přišly tak divně lesklý jako pochromovaný,nepříjde ti to tak? U těch zlatých se mi moc líbí číselník a luneta,ale zase nevím co ty tlačítka. Příjdou mi příliš velký celkově,ale to je asi o zvyk.Jak to vnímáš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 před 15 minutami, Johanes napsal: Proč pouze? Ty jsou skvělý. Já mám jenom problém s korunkou a s těmi tlačítky. Včera na těch ocelových mi přišly tak divně lesklý jako pochromovaný,nepříjde ti to tak? U těch zlatých se mi moc líbí číselník a luneta,ale zase nevím co ty tlačítka. Příjdou mi příliš velký celkově,ale to je asi o zvyk.Jak to vnímáš ty? Já jsem s nimi naprosto spokojen 41mm je na moji ruku ideální. Někdo může mít problém s těmi šroubovacími korunkami, ale vzhledem k tomu, že ty stopky skoro nevyužívám, tak mě to netrápí co se týče velikosti, tak jsou trochu vyšší (oproti Daytonam např.) ale zase proporčně s tou velikosti 41 mm mi to vůbec nepřijde, na ruce sedí fakt hezky...měl sem na ruce 39mm BB Pro a tam mi tam kombinace výšky a menší velikosti moc nevyhovovala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Díky za názor.Budu dál váhat,potřebuji víc času. Ať ti slouží a dál dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2023 Právě teď, Johanes napsal: Díky za názor.Budu dál váhat,potřebuji víc času. Ať ti slouží a dál dělají radost! Díkas dobrou volbu přeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se