spiderer Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Je tu nekdo mezi cleny, kdo tuhle kombinaci pouzivate? Jak to vypada? Pokud pouzivate a mate fotku rad bych se podival na fotku Osobne si myslim, ze by to nemuselo byt marny a asi to i vyzkousim, ale preci jen se radsi zeptam. Takze dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2008 Vzhledem k tomu, že mám našlápnuto k tomuto http://cgi.ebay.com/22-22mm-Stainless-Stee...1742.m153.l1262 ke Svým Orient Mako, mohu jen doporučit. ?Na oko? se mi líbí, cena není vražedná, takže si budu u kamaráda objednávat jeho koupi. Pokud budeš mít zájem, napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 edas - uz mam dva pleteny tahy na ceste, ale nejradsi bych se pokochal uz predem, osobne si myslim ze to bude dobry, ale uvidime, az to dorazi tak sem nastrilim par fotek na kovu, na gume, na pletenci a mozna i na kuzi Treba to pak nekomu pomuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 jojo, urcite pomuze... Budeme vdecni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 edas - uz mam dva pleteny tahy na ceste, ale nejradsi bych se pokochal uz predem, osobne si myslim ze to bude dobry, ale uvidime, az to dorazi tak sem nastrilim par fotek na kovu, na gume, na pletenci a mozna i na kuzi Treba to pak nekomu pomuze. Jsem zvedavy na vysledek, myslim ze moc tech tahu, kam nacpes ty tlusty Seiko stezejky nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2008 Jsem zvedavy na vysledek, myslim ze moc tech tahu, kam nacpes ty tlusty Seiko stezejky nebude. Jaj, to me nenapadlo, jeste jsem je nemel v ruce, ted na me cekaji na poste, protoze jsem si je nechal poslat na trvale bydliste a ne na adresu kde pobyvam No jsem zvedavej jestli tam aspon jeden z tech dvou sedne, pokud ne, tak budu muset vymyslet nejakou upravu jak ho tam dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 26. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2008 Jaj, to me nenapadlo, jeste jsem je nemel v ruce, ted na me cekaji na poste, protoze jsem si je nechal poslat na trvale bydliste a ne na adresu kde pobyvam No jsem zvedavej jestli tam aspon jeden z tech dvou sedne, pokud ne, tak budu muset vymyslet nejakou upravu jak ho tam dostat Uz mas ten tah doma ? Pokud jo nebyla by nejaka fotka se Samurajema ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2008 Uz mas ten tah doma ? Pokud jo nebyla by nejaka fotka se Samurajema ? Jeste ho nemam, mel by byt na ceste, hned jak dorazi tak se samozrejme pochlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Tak oba dva pletene tahy dorazily, vypada to vyborne, pokud jeste chytnu trosku svetla tak vyvesim par fotek, jsem maximalne spokojenej Diky Bakerovi za info ohledne tlustych stezejek, prozretelne jsem se vybavil sadou stezejek ruznych sirek a o neco malo uzsi tam pasuji akorat, takze uz je takhle muzu ihned bez cekani nosit Jinak aktualni pocet pasku na samuraje co mam je nasledujici: 1x originalni Seiko "fujtajbl" tah, 1x rucne sita echt kuze od Simona, 1x Gumovy racing remen, 1x gumovy outdoor remen prokladany kovem - taky prima zalezitost + 2x pleteny tah ruzneho designu i sirky. A ted uz jsou samuraje kompletni a nebojte o fotky se podelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Tak ty fotky zajímal by mě i ten kov guma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 podla mna ten pleteny naramok bude vyzerat na seikach dost neprirodzene, ale mozna sa mylim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Tak zatim jen 4 po nekolika drincich upraveny fotky pred spanim Ten pletenej tah tomu docela sedi, ten druhej - tenci uz je na hrane.. Kazdopadne co me docela pekvapilo ze ta "pokovena" guma nepusobi nejak extremne humpolacky a k hodinkam docela jde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gatling Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Hm, docela by me zajímalo jak by ten pleteny tah vypadal na bilych samurajich. Na cernych mi prijde dost subtilní. A s tou gumou mas pravdu, je to hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Jinak aktualni pocet pasku na samuraje co mam je nasledujici: 1x originalni Seiko "fujtajbl" tah, 1x rucne sita echt kuze od Simona, 1x Gumovy racing remen, 1x gumovy outdoor remen prokladany kovem - taky prima zalezitost + 2x pleteny tah ruzneho designu i sirky. spiderere, díky za testování, fotky a mapování slepých uliček pro mě přijatelné zůstávají originální Seiko fujtajbl a koza od Simona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Tak zatim jen 4 po nekolika drincich upraveny fotky pred spanim Ten pletenej tah tomu docela sedi, ten druhej - tenci uz je na hrane.. Kazdopadne co me docela pekvapilo ze ta "pokovena" guma nepusobi nejak extremne humpolacky a k hodinkam docela jde Nevypada to s tim pletenym tahem uplne spatne. Kde a za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 spiderere, díky za testování, fotky a mapování slepých uliček pro mě přijatelné zůstávají originální Seiko fujtajbl a koza od Simona Tobě se nelíbí originální tah na Samuraích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 safi - ja myslim ze Filipesovi se prave libi, ja jsem ten zly kritik, ktery z nej rozhodne neni nadseny (jako ostatne ze vsech Seiko tahu, ktere jsem kdy mel moznost spatrit) Baker - ebay, uzivatel seikoprince za cca 430,- Kc Za tuhle cenu si muzu tady u nas koupit tak plastikovyho Hirsche, ze kteryho mi vyskoci vyrazka na celym tele Jinak tohle jsou lehce preopilecky fotky s poopileckejma upravama, nestoji za nic, az budu mit chvilku casu v pristim tydnu udelam fotky mnohem lepsi na kterych ten tah vynikne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Tak ted jsi mě definitivně přemluvil abych si ten pletenej tah taky koupil, fakt jim sluší, když Tě tak pozoruju, tak si s tím fakt vyhraješ PS: mě teda ten origo tah připadá naprosto ok a dokonce se mi i líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Hanz21 - ac jsem sam velmi prekvapenej, tak Samuraje me opravdu bavi a posledni dobou dostavaji temer porad prednost pred vsema ostatnima hodinkama co mam Za ty penize to myslim stoji i kdyby se to cloveku nelibilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Dříve bych tomu nevěřil, ale máš prostě pravdu, nemají pro mě daleko k dokonalosti. U mě se ted taky ostatní kousky smutně válej v boxu a to tu nejsme asi jediný dva Ještě jednou díky za ty pěkný fotky a to experimentování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se